Omsorgscenter Pitstop

Pitstop er et omsorgscenter for  syge hjemløse og funktionelt hjemløse i Aarhus Kommune. Pitstop tilbyder 14 dages gratis ophold, hvor borgerne kan restituere i trygge og rolige omgivelser efter indlæggelse eller sygdom. Pitstop er et samarbejde mellem Århus Kommune og Røde Kors. PitStop har otte hjemlige eneværelser, og under opholdet får borgene mulighed for at få sygeplejefaglig assistance, omsorg og støtte fra sygeplejersker, en socialrådgiver og frivillige fra Røde Kors.

Spørgsmål og svar om Omsorgscenter Pitstop

 

Bliv frivillig

Har du lyst til at hjælpe hjemløse i Aarhus, så bliv frivillig hos PitStop. Der er meget stor forskel på, hvad en vagt hos PitStop indebærer, da nogle borgere har brug for mere ro end andre. I samarbejde med borgerne finder I sammen ud af, hvad I har lyst til at lave den dag, du er der. Alle idéer og initiativer er velkomne. 

Som frivillig forventer vi, at du tager en vagt på minimum tre timer minimum hver tredje uge. Der er mest behov for din hjælp om eftermiddagen, aftenen og i weekenderne. Vi tilstræber, at man altid er minimum to på vagt.  

Derudover forventer vi, at du: 

  • Er robust og god til at tale om vanskelige emner 
  • Er rummelig og kan acceptere mange forskellige mennesker 
  • Er samarbejdsvillig


hjemløse
Modelbillede

Jeg ved, at mange kommer og ligner noget, der er løgn, og går derfra som noget der er godt.

Frivillig på omsorgscenter

Kontakt ikon

 

 

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om Røde Kors’ Omsorgscenter, kan du ringe til omsorgscenteret på telefonnr: 71 99 88 74.

Du kan også skrive en mail til sygeplejerske Anita Knudsen: anknu@rodekors.dk.