Omsorgscenter Pitstop

Pitstop er et omsorgscenter for  syge hjemløse og funktionelt hjemløse i Aarhus Kommune. Pitstop tilbyder 14 dages gratis ophold, hvor borgerne kan restituere i trygge og rolige omgivelser efter indlæggelse eller sygdom. Pitstop er et samarbejde mellem Århus Kommune og Røde Kors. PitStop har otte hjemlige eneværelser, og under opholdet får borgene mulighed for at få sygeplejefaglig assistance, omsorg og støtte fra sygeplejersker, en socialrådgiver og frivillige fra Røde Kors.

Spørgsmål og svar om Omsorgscenter Pitstop

 

Bliv frivillig

Har du lyst til at hjælpe hjemløse i Aarhus, så bliv frivillig hos PitStop. Dagene på Pitstop kan være forskellige, da nogle borgere har brug for mere ro end andre. I samarbejde med borgerne finder I sammen ud af, hvad I har lyst til at lave den dag, du er der. Alle idéer og initiativer er velkomne. 

Vi forventer at du kan være på Pitstop 1-2 gange om måneden, ca 3 timer per gang. Der er mest behov for din hjælp om eftermiddagen, aftenen og i weekenderne.

Hvis du er interesseret i at høre mere om frivilligt arbejde på Pitstop, så skriv til: aarhus.frivillig.pitstop@rodekors.dk eller ring til: 71 99 88 74.

Jeg er frivillig på Pitstop, fordi jeg brænder for at hjælpe sårbare og udsatte borgere

Frivillig på omsorgscenter

Hør Anne fortælle om at være frivillig
Om omsorgscenteret

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om Røde Kors’ Omsorgscenter, kan du ringe til omsorgscenteret på telefonnr: 71 99 88 74.

Hvis du overvejer at blive frivillig, eller har lyst til at høre mere, kan du skrive på mail: aarhus.frivillig.pitstop@rodekors.dk

Du kan også skrive en mail til sygeplejerske Anita Knudsen: anknu@rodekors.dk.