Til frivillige

Materialerne nedenfor er rettet mod dig som frivillig – både dig, der allerede er i gang, og dig der overvejer at starte. De er fulde af inspiration og oplysninger om rollen som frivillig. Materialerne her er udviklet af Røde Kors på et tidspunkt, da Venner Viser Vej udelukkende henvendte sig til nyankomne flygtninge. Materialerne kan bruges af alle frivillige, uanset organisation. Nye, fælles materialer er på vej.

Frivillig for en flygtning

I hæftet ’Lokal ven for en flygtning – inspiration til dig som er frivillig’ er det grundigt beskrevet, hvad det vil sige at være ven eller venskabsfamilie. Hæftet kan gives til nye frivillige eller de, der overvejer at blive det.

Download hæfte

Frivillig ledelse af netværksaktviteter

’Håndbog – til dig der leder netværksaktiviteter for frivillige og flygtninge’ er en vejledning til, hvordan man lokalt opbygger og leder frivillige netværksaktiviteter, herunder samarbejdet med kommunen.

Download håndbog

Rekruttering af frivillige

Folderen 'Vis en flygtning dit lokalsamfund' giver en kort introduktion til det at være frivillig ven eller venskabsfamilie. Folderen kan bruges til at rekruttere nye frivillige.

Download folder

Kontakt ikon

Mangler du noget?

Hvis du ikke kan finde det materiale, som du har brug for, eller du har spørgsmål, så skriv til os på kontakt@vennerviservej.dk

KONTAKT OS

kontakt@vennerviservej.dk