Blomstrende samarbejde med Georg Jensen

Georg Jensen ønsker brændende at give noget igen til nogle af de mange mennesker, der er særligt udfordrede i denne tid, der er svær for mange. Derfor kontaktede de vores erhvervsteam med en idé om et nyt og gavmildt samarbejde.

En royal blomst
Georg Jensen støtter Røde Kors’ hjælpearbejde hver gang, nogen køber et marguerit-smykke fra deres klassiske Daisy kollektion. Produktsamarbejdet er det første skridt i et samarbejde, der rummer mulighed for andre nye og spændende fælles projekter i fremtiden.

Sammen når vi længst
Georg Jensen lægger vægt på, at Røde Kors lige nu gør en vigtig forskel for udsatte børn og voksne, der er særligt hårdt ramt af Corona-pandemien – både herhjemme og ude i verden. Hjælpeindsatsen sikrer beskyttelsesudstyr, livreddende nødhjælp, oplysning og omsorg. Og det virker. Derfor har Georg Jensen besluttet, at de vil støtte arbejdet for mennesker i nød, der hvor behovet er allerstørst. Og det gør de i fællesskab med deres kunder, fordi de – præcis som Røde Kors - tror på, at sammen når vi længst.

At se styrken i det skrøbelige
Alle blomster har brug for lidt vand, ligesom alle mennesker har brug for lidt omsorg. Får de det, kan de vokse, trives og gro igen. En overbevisning Georg Jensen og Røde Kors deler. Derfor passer det godt til den moderne designvirksomhed at bakke op om både den omsorg, Røde Kors giver til ældre, syge og udsatte børnefamilier herhjemme og den livreddende nødhjælp, Røde Kors sørger for langt væk fra os.

Selv skrøbelige liv rummer en imponerende styrke til at rejse sig igen. Selv de mest sårbare bryder igennem alt det svære med den rette hjælp og kommer styrket ud på den anden side. Som en lille plante, der spirer frem på asfalterede veje. Hos Georg Jensen kalder de det #DaisiesAlwaysGrowBack. Sammen med Røde Kors får de nu flere til at blomstre.

Georg Jensen logo
Røde Kors logo uden tekst