Røde Kors' Hjælpenetværk og SnakSammen.dk

Hjælp os med at sprede budskabet

Når Danmark lukker ned, så er der mange, der har brug for en ekstra hånd. Vi har skabt et Hjælpenetværk med over 10.000 frivillige over hele Danmark, der er klar til at hjælpe med praktiske ting for syge, ældre, folk i karantæne og særligt sårbare over for corona. 

Hjælpenetværket kan for eksempel hjælpe med indkøb, hundeluftning, pakke- og medicinafhentning og andre praktiske gøremål. 

Desuden har Røde Kors lanceret en digital besøgstjeneste. SnakSammen.dk er en digital løsning, hvor de mange danskere, der lige nu sidder isolerede pga. corona-smitte, kan få en god snak over video med Røde Kors’ frivillige. Snakken kan handle om hvad som helst. Tilbuddet er for alle og nemt at benytte. Målet er, at ingen skal føle sig isoleret – heller ikke, selvom de måske er det fysisk.

Har jeres medarbejdere eller kender I nogen, der måske har brug for hjælp? Så vil vi være meget glade for, at din virksomhed er med til at sprede budskabet om Røde Kors' Hjælpenetværk og SnakSammen.dk - for ingen skal være uden hjælp.

Røde Kors har udarbejdet plakater og billeder, der henvender sig til de borgere, der har brug for hjælp. Vores materialer kan frit benyttes til information og oplysning om Røde Kors' Hjælpenetværk.

Plakater om Hjælpenetværket

SOME-materiale til SnakSammen.dk

  Hent billede til SOME   

Posters on Mental Health 
Posters in English on how to improve mental health. 

  Resilience           5 steps          CALMER        BeKind2Mind   

Teamet

Profile picture for user meche

Corporate Fundraising Manager

Mette Christensen

E-mail

meche@rodekors.dk

Telefon

+4535299542

Profile picture for user ankle

Partnerskabschef

Anja Nordstrøm Klett

E-mail

ankle@rodekors.dk

Mobile

+4540134065

Profile picture for user brbri

Corporate Engagement Manager

Britta Anastassia Brix

E-mail

brbri@rodekors.dk

Telefon

+4535299646