Danmark åbner igen, og tusindvis af danskere er på vej tilbage på arbejdspladsen og til foreningslivet. Til alle jer har vi lavet en samtaleguide, som skal øge fællesskabet og den mentale trivsel med henblik på at komme godt tilbage til dagligdagen efter Corona.  

Hele Danmark har været påvirket af Coronakrisen, som har sat markante aftryk på vores samfund, ikke mindst på arbejdspladser og i vores kultur- og foreningsliv. Rigtig mange danskere har oplevet, hvordan dagligdagen pludselig blev vendt hovedet, og nogle har haft sygdom og frygt tæt på. I disse dage vender mange af os tilbage til vores gamle virkelighed, men med forskellige tanker, følelser og oplevelser med i bagagen. 

Røde Kors har udviklet en samtaleguide til virksomheder og foreninger, der skal få alle godt tilbage til dagligdagen efter Coronakrisen. Samtaleguiden giver jer en fælles bearbejdning af Coronakrisens oplevelser og udfordringer, forståelse for hinandens udfordringer og et blik for de muligheder og nye perspektiver, som Coronakrisen også giver jer. 

Med samtaleguiden vil vi mindske de negative konsekvenser af Coronakrisen, øge den mentale trivsel på arbejdspladsen og i foreninger, og understøtte at Danmark og danskerne kommer godt tilbage til dagligdagen efter Coronakrisen. 

Samtaleguiden er gratis og kræver ingen faglige kvalifikationer at gennemføre på arbejdspladsen eller i jeres forening. 

God fornøjelse. 

Teamet

Profile picture for user meche

Corporate Fundraising Manager

Mette Christensen

E-mail

meche@rodekors.dk

Telefon

+4535299542

Profile picture for user ankle

Partnerskabschef

Anja Nordstrøm Klett

E-mail

ankle@rodekors.dk

Mobile

+4540134065

Profile picture for user brbri

Corporate Engagement Manager

Britta Anastassia Brix

E-mail

brbri@rodekors.dk

Telefon

+4535299646