Ofte stillede spørgsmål om Røde Kors' skrabelotteri

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Røde Kors' skrabelotteri. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at sende en e-mail til lotteri@rodekors.dk.

Hvem må sælge lodder for Røde Kors?

Alle kan blive sælgere af Røde Kors-lotteriet. De sælgere er almennyttige foreninger som Røde Kors-afdelinger og idrætsklubber eller skoleklasser og børnehaver, som bruger fortjenesten af salget til afholdelse af foreningens aktiviteter.

Du kan også deltage som privatperson og selv hæve fortjenesten ved salget, eller du kan deltage som frivillig og lade hele overskuddet gå til Røde Kors.

Hvor meget kan jeg tjene?

Du kan bestille lodder med eller uden returret. Hvis du bestiller lodder med returret, tjener du 11 kroner pr. solgt lod og kan levere alle overskydende lodder tilbage til os. Hvis du bestiller uden returret, tjener du 14 kroner pr. solgt lod. Men så kan du ikke levere lodderne tilbage.

Hvornår må lodderne sælges?

Lodderne må sælges til og med den 14. juli 2021.

Jeg har gevinst på mit lod. Hvor skal jeg sende loddet hen?

Du skal sende loddet til

Støtforeningen.dk
Kanalholmen 16
2650 Hvidovre
Mrk. Røde Kors

Husk, at du skal udfylde dine kontaktinformationer bag på loddet.

Hvornår kan jeg regne med at modtage min gevinst?

Vi sender løbende gevinster ud til vinderne i takt med, at vinderlodderne dukker op i vores postkasse. Det er derfor en god idé at væbne dig med tålmodighed, da der godt kan gå en måneds tid, før du modtager din gevinst. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit vinderlod er nået frem, kan du altid kontakte os på lotteri@rodekors.dk og få bekræftet, om vi har modtaget dit lod.