Vil du være med til at give udsatte børn en god jul?

Den 30. november 2021 afholder Røde Kors i samarbejde med Børsen vores årlige ringeindsamling, Giving Tuesday, med deltagelse af ambassadører og erhvervsfolk, som hiver nogle timer ud af kalenderen for at samle penge ind til udsatte børnefamilier i Danmark. Arrangementet finder sted på den internationale velgørenhedsdag, Giving Tuesday, og er en del af Røde Kors' årlige julehjælpskampagne.

I 2020 indsamlede vores fantastiske ringedeltagere 1.388.185 kr., hvilket gav julehjælp til 1.735 udsatte børnefamilier i Danmark. En kæmpe tak for det! Vi glæder os allerede til at gentage succesen i år.

Direktør og chefredaktør på Børsen, Bjarne Corydon, vil være medvært og sammen med Røde Kors sørge for en dejlig dag for deltagerne.

"Med Giving Tuesday har Røde Kors taget et spændende og anderledes initiativ for at rejse midler til at række nogle af Danmarks mest udsatte en hjælpende hånd. Men i mine øjne handler initiativet om meget mere end penge. Det er en anledning til at bygge bro mellem nogle af landets mest ressourcestærke mennesker i dansk erhvervsliv og mennesker, der har brug for at blive en del af fællesskabet. Med de indsamlede midler kan Røde Kors ikke alene købe sig til bedre hjælp, men åbne døre og muligheder, som ellers ville være lukkede. Netop den form for konkret engagement har vi brug for meget af i Danmark. Røde Kors fortjener i den grad opbakning til initiativet, og derfor er vi også glade for vi som erhvervslivets mediehus kan være en del af arrangementet."

Bjarne Corydon, direktør og chefredaktør på Børsen 

Børsen
Røde Kors

Tak til vores gode sponsorer

Bülow
Aamanns
La Glace
Kalles Kaffe
Svaneke
Wish
Davids Juletræer