Ansøg om julehjælp 

Røde Kors’ julehjælp er målrettet økonomisk trængte børnefamilier. Hver enkel bevilling sker på baggrund af en individuel vurdering af familiens økonomi. Du/I søger ved at udfylde dette skema. Vi håber at kunne imødekomme alle ansøgninger, men kan desværre ikke garantere det. 

I Røde Kors samarbejder vi ofte med kommunen samt andre organisationer, der uddeler julehjælp. Det gør vi først og fremmest for at sikre, at julehjælpen uddeles til familier med størst behov, samt for at undgå, at nogle familier får julehjælp flere steder fra, mens andre får afslag. På den måde, kan vi hjælpe flere familier.

 

Primær indtægt
Hvad består din indkomst primært af?
(integrationsydelse)
(fx revalideringsydelse, ressourceforløbsydelse mv.)
Lønindkomst
Lønindkomst
Modtager du mere eller mindre end 20.000 kr. om måneden før skat (bruttoløn)? (du skal ikke regne børnepenge, boligstøtte osv. med)
 
Er der særlige grunde til, at du lige nu er økonomisk presset, fx høj husleje, sygdom, gæld eller uforudsete udgifter, kan du skrive det her:       
​​​​​​
Partner
Bor du med en partner? 
Parner: Primær indtægt
Hvad er din partners primære indkomstgrundlag?
(integrationsydelse)
(fx revalideringsydelse, ressourceforløbsydelse mv.)
Partner: Lønindkomst
Samlet indkomst
Modtager I tilsammen mere end 36.000 kr. om måneden før skat (bruttoløn)? (du skal ikke regne børnepenge, boligstøtte osv. med)
 
Er der særlige grunde til, at I er økonomisk pressede, fx høj husleje, sygdom, gæld eller uforudsete udgifter, kan du skrive det her:​​​​​​
Spørgeskema
Må Røde Kors sende dig et kort spørgeskema på sms om din oplevelse af julehjælpen til brug for evaluering? 
I Røde Kors samarbejder vi ofte med kommunen samt andre organisationer, der uddeler julehjælp. Det gør vi først og fremmest for at sikre, at julehjælpen uddeles til familier med størst behov, samt for at undgå, at nogle familier får julehjælp flere steder fra, mens andre får afslag.  På den måde kan vi hjælpe flere familier.
Jeg erklærer, at min ægtefælle/samlever er indforstået med, at Røde Kors behandler og videregiver de i denne ansøgning afgivne oplysninger om min ægtefælle/samlever til brug for ansøgning om julehjælp som oplyst ovenfor.

Lukket for ansøgning 

Den valgte afdeling har lukket for ansøgninger til julehjælp 2021. 

Vi ønsker dig en rigtig god jul. 

I Røde Kors er det Landsforeningen Røde Kors i Danmark, der er dataansvarlig. Vi gemmer af hensyn til revision dine oplysninger i et år. Herefter bliver dine data slettet. I vores privatlivspolitik, som du finder her, kan du læse mere om, hvordan vi i Røde Kors behandler dine oplysninger 

Hvis I modtager julehjælp fra andre organisationer, beder vi dig give din lokalafdeling besked om at se bort fra jeres ansøgning, så vi kan sikre, at så mange som muligt får støtte. 

Kontakt Røde Kors på følgende mail: julehjaelp@rodekors.dk såfremt du ønsker at tilbagetrække dit samtykke til, at Røde Kors deler din ansøgning om julehjælp og dine oplysninger med din bopæls-kommune.