Værdien for de frivillige

Her kan du se og læse om, hvad det vil sige at være frivillig ven for en flygtning eller familie. I videoen fortæller Dan om, hvad det har betydet for ham og hans familie at få en syrisk venskabsfamilie.

Materialerne nedenfor er rettet mod dig som frivillig – både dig, der allerede er i gang, og dig der overvejer at starte. De er fulde af inspiration og oplysninger om rollen som frivillig, og hvordan du kan åbne døre til lokalsamfundet.

0:40 minutes Dan Stenbæk

FRIVILLIG FOR EN FLYGTNING
I hæftet ’Lokal ven for en flygtning – inspiration til dig som er frivillig’ er det grundigt beskrevet, hvad det vil sige at være ven eller venskabsfamilie til flygtninge. Hæftet kan gives til nye frivillige eller de der overvejer at blive det.
Inspiration til dig som er frivillig

 

FRIVILLIG LEDELSE AF NETVÆRKSAKTIVITETER
’Håndbog – til dig der leder netværksaktiviteter for frivillige og flygtninge’ er en vejledning til, hvordan man lokalt opbygger og leder frivillige netværksaktiviteter, herunder samarbejdet med kommunen.
Inspiration til dig som leder netværksaktiviteter

 

FRIVILLIG LEDELSE - REKRUTTERING AF FRIVILLIGE
Folderen 'Vis en flygtning dit lokalsamfund' giver en kort introduktion til det at være frivillig ven eller venskabsfamilie. Folderen kan bruges til at rekruttere nye frivillige.
Rekrutteringsfolder

 

Søg støtte til at komme i gang med Venner Viser Vej

Følg Venner Viser Vej på Facebook

Kontakt os på vennerviservej@rodekors.dk