Base Camp Køkken Supervisor

Base Campen bliver drevet at et mindre team på 3-4 delegater og op til 50 lokalt ansatte, som bla. Dækker profiler som håndværkere, køkken supervisor, køkkenassistenter, sikkerhedsvagter, rengøringsfolk m.m.

Base Campen kommer i forskellige konfigurationer og størrelser, og kan skaleres så der kan leveres beboelse, kontor og mad til alt fra 10 – 150 personer.  

Køkken Supervisoren administrerer køkkenet, som typisk vil være i et telt, dets aktiviteter, og skal bidrage til etableringen og opretholdelsen af en velfungerende og ren Camp. Det indebærer ansvaret for fødevaresikkerheden og den overordnede hygiejne i køkken-, spise- og fødevare lager faciliteterne. Der serveres 3 måltider dagligt, og til dette bruges lokalt ansatte køkkenassistenter, som til tider ikke har tilegnet sig færdigheder inden for området, eller hvor man nødvendigvis har et fælles sprog at kommunikere på.  

Gæsterne i Base Campen er Røde Kors og/eller Røde Halvmåne delegater fra hele verdenen, derfor er Køkken Supervisoren ansvarlig for, at der tilberedes mad, der imødekommer forskellige madtraditioner og hensyn. Friske grøntsager, kød, fisk, kylling og frugter bør anvendes i videst muligt omfang. Der kræves viden om allergener, som kan forårsage fødevare intolerance eller allergier, og køkkenet skal kunne levere vegetarisk mad for beboere og gæster i lejren.

Base Camp køkken set up
Base Camp køkken set up
TV: Base Camp Kina 2008, af Benjamin Andersen, TH: Base Camp Syd Sudan 2012, af Mark Munkel

For at kunne være køkken supervisor i en base camp skal følgende kriterier opfyldes:

  • Uddannelse inden for levnedsmidler industrien, (så som kok, Slagter, økonoma, PH i Sundhed og Ernæring m.m.)
  • Professionel erfaring med at lave sunde og ernæringsfulde måltider for større forsamlinger
  • Professionel erfaring i at undervise og lede ufaglærte i personalegruppen
  • Erfaring med udarbejdelse af madbudgetter, madplaner, madbestillinger m.m.
  • Have en fortid som Køkkenchef, Souschef m.m.
  • Være bosat i Danmark og have et dansk pas
  • IT-færdigheder inden for Windows Office, herunder Word, Excels og Outlook
  • Have min. 5 års praktisk erfaring inden for sit tekniske område
  • Gyldigt kørekort (manual gears)
  • Flydende i dansk og engelsk og 3 sprog vil være en fordel. (Fransk, Spansk, Arabisk)

Tilbagemelding på ansøgninger vil foregå løbende, men jobsamtaler vil normalt samles og foregå i maj. 

Spørgsmål vedrørende beredskabsstyrelsens roster, muligheder eller andet praktisk kan rettes direkte til HR Partner, Neija Grøn nergr@rodekors.dk eller til Senior Humanitarian Adviser, Jesper Ranch Nielsen jeran@rodekors.dk. Grundet megen rejseaktivitet kan det godt tage nogle dage før man modtager svar.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Arbejdsopgaver

  • Vedligeholde en høj hygiejnisk standart i køkkenet og i spiseområderne samt ved tilberedning og håndtering af madvarer.
  • Tilberedelse af tre daglige sunde og varierede måltider til internationale delegater og gæster
  • Sørge for at te, kaffe, vand, frisk frugt og snacks er til rådighed for delegater mellem måltiderne
  • Indkøb af madvarer, rengørings- og hygiejneprodukter under udsendelsen
  • Sikre tilstrækkeligt personale og udarbejdelse af rotationsvagtplan
  • Lede og træne køkkenholdet i hygiejne og i forberedelsen af sund mad
  • Opretholdelse af god kommunikation med team, delegater og personale
  • Budgetansvarlig for køkkenet
  • Løsning af Ad hoc-opgaver

Læs mere om stillingen her