Annahita hjalp med at få nødhjælpen frem, da orkanen Dorian ramte Bahamas

Annahita er en del af Røde Kors i Danmarks logistik-roster. Her hjælper hun med at få nødhjælp frem til de samfund og mennesker, der har brug for det. Hun har bl.a. været i Bahamas som en del af en logistikenhed, der hjalp til i forbindelse med orkanen Dorian. Hør Annahita fortælle om, hvorfor hun har valgt at være en del af Røde Kors i Danmarks internationale beredskab, og hvad hun laver, når hun er udsendt.

Martin sørger for delegaternes kost midt i verdens brændpunkter

Martin er uddannet kok og har som Kitchen Supervisor i Røde Kors’ base camp-roster, været udsendt for Dansk Røde Kors i både Haiti, Tunesien og Sydsudan. Som Kitchen Supervisor sørger han for, at de mange udsendte nødhjælpsarbejdere, får det nødvendige at spise og drikke, så de kan fokusere på og har energi til, at hjælpe den ramte lokalbefolkning.

Maria tilbragte ni måneder som fødselslæge i al-Hol-lejren

I 2022 var den danske gynækolog og fødselslæge, Maria Milland, udsendt til al-Hol-lejren i Syrien. Hun var udsendt gennem Den Internationale Røde Kors Kommité (ICRC) og endte med at tilbringe ni måneder i lejren.

Læs om hendes udsendelse her

Vivi holder delegaterne i Sydsudan raske

Vivi har været i det borgerkrigshærgede Sydsudan flere gange som sygeplejerske for Røde Kors og spillede en vigtig rolle for at nødhjælpsarbejderne var ved godt helbred og i stand til at udføre de vigtige opgaver.

1:31 minutes
2:53 minutes

Palle hjalp jordskælvsofrene i Haiti

Palle Horn har været med til at bygge ca. 7.000 træhuse til haitianere, der mistede deres hjem