Frivillige i ISS gør en kæmpe forskel!

Som en af Danmarks største arbejdspladser har ISS valgt at støtte Røde Kors’ arbejde. ISS og Røde Kors har indgået et partnerskab til fordel for udsatte og sårbare mennesker i Danmark og i verden.

Foto: Henrik Morsing

ISS hjælper Røde Kors med at hjælpe

Røde Kors’ hjælpearbejde bygger på frivilligt engagement med hele 25.000 frivillige i Danmark. Men på trods af det høje antal frivillige kan vi altid bruge flere varme hænder til at sikre, at hjælpen kommer ud til dem, der trænger mest. Med medarbejdere over hele landet har ISS gode muligheder for at hjælpe med at rekruttere frivillige og hjælpe ved forskellige projekter. ISS hjælper i forbindelse med:

  • Landsindsamling: ISS hjælper med at samle ind.
  • Frivillig-ordning: ISS opfordrer til og gør det nemt for sine medarbejdere at melde sig som frivillige til Røde Kors’ projekter i Danmark.

En håndsrækning til udsatte familier

Et godt netværk er afgørende for at blive en integreret del af samfundet. Røde Kors hjælper blandt andet de familier i Danmark, der står uden for samfundet, og som kan have svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. ISS og Røde Kors hjælper udsatte voksne med at skabe nye netværk og relationer til personer på arbejdsmarkedet. Det sker blandt andet via

  • Mentornetværk for tidligere indsatte, hvor ISS-ansatte er mentorer for tidligere indsatte med det formål at undgå tilbagevenden til kriminalitet.
  • Ferielejr, hvor frivillige medarbejdere i ISS arrangerer en ferielejr for ISS medarbejdere og udsatte familier i Danmark.

ISS giver børn og voksne en oplevelse for livet

Næste ISS og Røde Kors-ferielejr holdes den 18.-21. juni 2015 på Danhostel i Hillerød i naturskønne omgivelser og byder på et uforglemmeligt ophold med masser af sjove aktiviteter, nærvær og nye venskaber.

Der er i alt 100 pladser på ferielejren. 60 pladser fordeles af Røde Kors til udsatte og sårbare børnefamilier, som trænger til en god oplevelse og et afbræk i hverdagen. 40 pladser er til ansatte i ISS og deres familier, som gennem deres deltagelse fungerer som rollemodeller for Røde Kors-familierne. Det er gratis at deltage, og der er fuld forplejning alle dagene.