Din faste støtte hjælper børn hver dag

Som Barndomsven giver du en fast støtte hver måned. Og du hjælper udsatte børn i Danmark hver dag. For din faste støtte sikrer, at vi altid kan være der for børnene og deres familier. Også når det er allersværest.

En film med gode ferieminder

Se en film fra en af sommerens ferielejre. En ferielejr, som du er en del af. Det er nemlig med din opbakning, at vi giver sårbare børnefamilier en sjov og meningsfuld ferieoplevelse og en mulighed for at være sammen som familie i glade og trygge rammer.

Røde Kors Ferielejr 2021 00:48

Det er din støtte, der gør det muligt at hjælpe

I hele landet oplever vi et stigende antal børnefamilier, der har brug for hjælp. Når fødselsdagen nærmer sig, og mor eller far ikke har råd til at fejre dagen. Når der ikke er overskud i familien til at give børnene en god ferieoplevelse. Eller når hverdagen er svær, og familien savner fællesskaber og støtte. Din faste støtte betyder, at vi kan give børnene og deres forældre hjælp, tryghed og fællesskab i en svær tid. 

Vi mødes i familienetværk med sociale arrangementer og gode oplevelser. Vi laver familiecamps med liv, leg og læring for at øge familiernes livskvalitet, trivsel og styrke. Vi arrangerer ferielejre og giver en økonomisk håndsrækning til fx fritidskontingenter, skoleudflugter og fødselsdage. Vi støtter gravide og nybagte førstegangsforældre i at skabe trygge rammer for deres barn. Og vi giver julehjælp, så også trængte børnefamilier kan få en god jul.

Alt sammen med din hjælp.
 

Thumbnail


 

Jeg kan ikke være med. Jeg ved ikke noget om de ting, de andre taler om. For jeg kan ikke få det, de andre har.

Det gør du som Barndomsven

  • Du giver dit bidrag hver måned, så vi kan hjælpe børn i Danmark hver dag
  • Du støtter sårbare børn og deres familier
  • Du sikrer fællesskaber, økonomisk hjælp, lærerige ferieoplevelser og tryghed for udsatte familier

Det får du som Barndomsven

  • Personlige beretninger fra dem, du hjælper
  • Invitationer til arrangementer og rabat på førstehjælp
  • Klar besked om, hvad din støtte går til