Klub 10 fra 2017/2018

Når store ambitioner møder kreativitet, vilje og evner, så slår det gnister. Klub 10 2017/2018 har været tændte hele vejen igennem, og klubben har skaffet hele 2.224.970 millioner kroner til Røde Kors’ hjælpearbejde.

Klub 10

Et år er nu gået med masser af Klub 10-aktiviteter og stor kreativitet. Bl.a. arrangerede skuespilleren Julie Zangenberg, sammen med sin fond Future Fairy Tales Foundation, et kæmpe Winter Ball med bl.a. mad fra Christian Aarøs Michelin-restaurant, AOC, hvor der blev samlet mere end 400.000 kr. ind. Andrea Larsson og Julie Hugau har, med stor hjælp fra resten af Klub 10, arrangeret et kæmpe Charity Banko på Langelinie. Shamballa Jewels har designet et særligt Røde Kors-armbånd, og Jackie Philip har afholdt ti fredagsbarer på natklubben At Dolores. Alt imens iværksætteren Thor Angelo via sin app OrderYOYO fik en lang række mennesker til at donere et måltid mad til et sultent barn, og liebhavermægleren Adam Schnack sammen med AOC holdt en Charity Dinner med auktion. Blot for at nævne nogle af de mange Klub 10-tiltag, der har skaffet over to millioner kroner til Røde Kors.  

Fredag d. 6. juli 2018 sagde vi farvel og tak til den nu afgåede Klub 10, men vi slipper dem heldigvis ikke helt, for de bliver i stedet en del af Klub 100, der består af et stort korps af Røde Kors-ambassadører. 

Der blev også budt velkommen til den nye Klub 10, der igennem det næste år skal arbejde for at samle penge ind, så vi kan fortsætte med at hjælpe sårbare og udsatte mennesker herhjemme og ude i verden. 

Klub 2017/2018 bestod af: