Læs vores jordskælvsguide og vær beredt, når jorden skælver. I Danmark behøver vi måske ikke frygte for store, ødelæggende jordskælv. Men hvis du rejser til lande som Japan, Indien, Nepal eller andre steder med stor risiko for jordskælv, er det godt at vide, hvad du skal gøre, hvis jorden begynder at ryste. For jordskælv rammer pludseligt, så når det først begynder, er der ikke tid til at konsultere Google. Læs derfor vores guide, hvis du gerne vil være forberedt.

Der er forskel på, hvad du skal gøre, afhængig af, hvor du er, når jordskælvet finder sted. Derfor har vi delt guiden op efter, hvor du befinder dig. Vi giver dig også gode råd til før og efter jordskælvet.

Støt fast hver måned - red liv hver dag

Vil du gøre mere for de mennesker, der er ramt af krig og katastrofer? 
Som en fast bidragyder, så gør du stor forskel for hjælpearbejdet. Du får ambulancen frem, skaffer det rene vand, sikrer varme tæpper og den akutte hjælp til ofre. Gennem din faste støtte kan vi være der og redde liv. Hver dag, før, under og efter en katastrofe, verden over. Tak fordi du opretter dig til at gøre en forskel i dag.