Sådan får du skattefradrag for din MobilePay-donation

Hvis du har en fast bidragsaftale via MobilePay eller givet enkeltdonationer med MobilePay gennem hjemmesiden Rodekors.dk og har glemt at sætte flueben ved "Få skattefradrag", skal du udfylde følgende formular her for at modtage dit skattefradrag.

Har du derimod givet enkeltdonationer gennem MobilePay uden brug af vores hjemmeside rodekors.dk, er dine donationer som udgangspunkt anonyme og bliver derfor ikke automatisk indberettet til SKAT. 

Vi skal derfor have nogle yderligere oplysninger fra dig, hvis du er interesseret i at modtage det fradrag, som du er berettiget til.

Du skal først og fremmest udfylde formularen her, da vi skal bruge dit navn, telefonnummer og personnummer til indberetningen.

Herefter skal du finde donationen i din MobilePay-app under fanen 'Aktiviteter' og tage et screenshot af kvitteringen. Det er vigtigt, at transaktions-ID'et kommer med i dit screenshot - det får du frem ved at trykke på 'Transaktionsoplysninger'. Dit screenshot skal se ud som eksemplet til højre.

Screenshottet sender du i en e-mail til fastbidrag@rodekors.dk med dit navn og telefonnummer - så klarer vi indberetningen. 

Tusind tak for din støtte!

MobilePay