Bliv indsamler søndag d. 1. oktober

Selvom I går flere sammen, er det kun én af jer, der skal tilmelde sig via nedenstående formular. I kan nedenfor også vælge, hvorvidt I kunne tænke jer at gå i en anden by, end den by hvor gymnasiet ligger.

Indsamler for: Niels Steensens Gymnasium

NB: Børn under 11 år skal ikke registreres, og de skal gå sammen med en voksen.
Unge mellem 11 og 18 skal gå to og to sammen.

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Du kan læse mere om, hvordan Røde Kors behandler dine data her.

Så meget hjælper DIN GÅTUR i år

 

1000 kroner kan give varme nødhjælpstæpper til 20 børn og voksne på flugt

1000 kroner kan give livreddende mad til 12 underernærede børn i en måned

1000 kroner kan give en feriedag på en ferielejr for 3 udsatte børn i Danmark 

Så let er det at blive indsamler

 

Tilmeld dig

 

TILMELD DIG HER
Klik på "Bliv indsamler" og udfyld formularen - andet kræver det ikke.

 

 

Få din rute

 

MATERIALER OG RUTE Vi kontakter dig og giver dig materialer og en rute.

 

 

 

Gå ruten

 

GÅ TUREN PÅ 2-3 TIMER Vi viser dig hvor du skal gå og hvad du skal gøre. Du skal bare bruge 3 timer af din søndag.

 

Derfor afholder vi landsindsamling

Vi samler ind, så vi kan hjælpe her og nu. Og så vi kan sikre den akutte og livreddende hjælp, når katastrofen rammer eller blodige konflikter sender mennesker på flugt.

Lige nu har børn og voksne akut brug for vores hjælp i Ukraine. De skal ikke stå alene, mens krig spreder ødelæggelse, frygt og nød i deres land. Alt for mange har allerede mistet deres hjem og kære. Alt for mange står lige nu i en desperat situation. Sammen skal vi gøre ALT, vi kan for at sikre dem mad, vand, ly, varme, lægehjælp og omsorg.

Også børn i Afghanistan og Yemen har desperat brug for, at vi ikke glemmer dem. Alt for mange sulter og ved ikke, hvorfra de skal få deres næste måltid. Tænk, at skulle kæmpe en desperat kamp for at holde sine børn i live. Tænk, at opleve, at kampen er tabt. Den smerte burde ingen udsættes for. INGEN børn og voksne skal miste liv eller håb, fordi der ikke er mad nok. Ved fælles hjælp skal vi sikre, at de får den akutte nødhjælp, de har brug for, så de kan leve og trives, ligesom alle fortjener.

Herhjemme i Danmark har stigende priser på el og mad gjort livet rigtig svært for familier, der i forvejen var udsatte og pressede på både økonomi og overskud. Det går ud over børnene. Hos udsatte familier kan det være svært at få råd til lægeordineret medicin, vintertøj, fødselsdage eller fritidsaktiviteter. Og mange børn bliver ensomme og føler sig udenfor, fordi de ikke har mulighed for at være med i de fællesskaber, deres kammerater deler

Når du melder dig som indsamler eller støtter indsamlingen med et bidrag, er du med til at hjælpe nogle af disse udsatte mennesker. 

Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i verdens brændpunkter og yde hjælpen, hvor behovet er størst. Når katastrofer rammer, og når krigen raser. 

Hver en krone tæller. Som indsamler vil du typisk samle 1.000 kr. ind. For det beløb kan vi for eksempel sikre midlertidigt husly til to familier på flugt eller livreddende mad til 12 underernærede børn i en måned eller et års støtte til et barn i en udsat familie i Danmark.