Genbrug er det nye sort

Genbrug af møbler er populært som aldrig før. Både antikke og sjove fund samt gamle designklassikere er blevet en stor del af vores indretning. Men hvordan finder du det gode møbelfund? Vi har samlet nogle råd til dig.

Besøg butikkerne med jævne mellemrum

Når du er på udkig efter det gode møbelfund, kræver det, at du besøger vores genbrugsbutikker med jævne mellemrum. Vi får ofte nye forsyninger af donerede genbrugsmøbler, og da vi sjældent har mere end én ting af hver, skal du være hurtig og beslutsom, når du handler hos os.

Hav en idé om, hvilke møbler du er på udkig efter

Når du shopper genbrug, er det er en god idé at gøre dig nogle tanker omkring, hvilke brugte møbler du leder efter. Når du ved, hvad du går efter, er det nemmere at sortere i de ting, du møder på din jagt i genbrugsbutikken. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan blive inspireret af andre gode fund til favorable priser.

Vær kreativ i din jagt på det gode genbrugsmøbel

Du har fundet den helt perfekte sofa i din lokale Røde Kors-butik, dog i den forkerte farve. Vær kreativ, og se de muligheder, der kunne være i at ombetrække sofaen i et andet stof. Eller måske kan et par puder og et tæppe i den helt rigtige farve være med til at give dig den sofa, du har drømt om. Det kan også være, at det rigtige sofabord kan få sofaen til at passe perfekt ind i din stue.

Genbrug kræver tålmodighed – du finder ikke altid det, du leder efter i første forsøg

Røde Kors har heldigvis mange genbrugsbutikker, der sælger brugte møbler. Så finder du ikke det møbel, du leder efter ved dit første besøg hos os, skal du ikke fortvivle. Vi får hele tiden nye møbler i vores butikker, så kom gerne flere gange, og bliv inspireret af, hvad du ser. Det kan også være en god idé at besøge flere af vores butikker. Måske bor du tæt på to eller tre af vores møbelbutikker. Du kan også tage et smut forbi en anden af vores butikker, når du besøger familie og venner i andre byer.

Nyd de genbrugskup, du gør dig

Når du har været på møbeljagt i vores butikker, så husk at nyd de møbelkup, du har gjort dig. Priserne i vores Røde Kors-butikker er favorable, og det er altid en god følelse at finde det helt rigtige møbel til en god pris. God genbrugsjagt!

 

Genbrugsbutikker, der sælger møbler og nips