Genbrugsmøbler til din studietid

Studietiden fortjener et hjem, hvor der er frihed til at studere, til at drømme og nok også til en enkelt fest eller to. Find masser af inspiration til studiemøbler på siden her eller gå på opdagelse i vores butikker og find fede møbler og boligtilbehør til SU-venlige priser.

Ungt par med nøgler til deres nye bolig

Du har glemt din husnøgle og låst dig selv ude - hvad gør du? 

Test dig selv og find ud af, om du er klar til at flytte hjemmefra.

Tag testen nu 

Skal du flytte hjemmefra?

Der er meget at tænke på, når du skal flytte hjemmefra: Budget, forsikring, indflytning, adresseændring, møbler og alt det, der skal være i et køkken. Vi har derfor gjort det let for dig og samlet den ultimative liste med alt, hvad du har brug for til dit nye hjem.

7 praktiske ting, du også skal have styr på 

1Meld din flytning digitalt

www.borger.dk/flytning melder du din flytning, og du vælger samtidigt din læge, hvis du flytter længere væk end 15 km fra dine forældre (5 km hvis du bor i København, Frederiksberg, Tårnby eller Dragør kommune). PostNord får automatisk besked om din flytning. Du skal melde flytning senest 5 dage efter, at du er flyttet ind. Husk at sætte navn på din nye postkasse.

2. Aflæs din el, varme og gas, når du flytter ind

(hvis det skal meldes ind til elselskabet).

3. Bestil internet/telefon/tv-abonnement

På forbrugerrådets hjemmeside kan du få råd og vejledning til at finde billige og gode abonnementer: 4 gode råd til unge, som flytter hjemmefra

4Tag billeder af eventuelle fejl og mangler

Sørg for at tage billeder af eventuelle fejl og mangler i din nye bolig, så du ikke skal hæfte for dem, den dag du flytter.

5. Lav et budget og en separat budgetkonto

Det er altid en god idé at lave et budget og en separat budgetkonto, så der altid er penge til regningerne: Sådan lægger du et budget. Du kan desuden læse anmeldelse af forskellige budget-apps her.

6. Bestil forsikring

Du skal have en indbo- og en ulykkesforsikring. Få råd og vejledning her: www.forsikringsguiden.dk

7. Sæt brandalarm op

I små boliger skal den sættes i loftet i gangen. Læs mere om røgalarmer på Beredskabsstyrelsens hjemmeside www.brs.dk

Find din nærmeste Røde Kors møbelbutik her

Gift Card image
Gavekort