Få et godt stik 

Røde Kors hjælper DIG, din nærmeste, din nabo eller den borger du servicerer med at få det gode stik, der beskytter dig og os allesammen mod corona.

Vi kan hjælpe med at:

  • Rådgive dig om, hvordan du bestiller en tid til din næste vaccine
  • Fortælle dig, hvor du kan blive vaccineret
  • Følge dig frem og tilbage til det sted, du skal vaccineres.

Få hjælp ved at udfylde formularen på siden her eller ring til os på 3529 9660 for telefonisk rådgivning mandag-fredag kl. 10-15.

Få hjælp nu 

Spred det gode budskab

Hent materialer om vaccinationshjælpelinjen. Her kan du bl.a. finde plakater, postkort, grafik til infoskærme og Facebook. Vi sender meget gerne postkort, som du kan dele ud, hvis du er i kontakt med mennesker der kunne have gavn af tilbuddet. 

Bestil postkort her

 

Frank i kørestol

Da ingen andre ku’ hjælpe Frank afsted til vaccination, så kom Røde Kors’ Parathjælper

Når venner og familie er langt væk til at hjælpe dig afsted til at få ”Et godt stik”, så kan du ringe og få hjælp og støtte af Røde Kors’ hjælpelinje. Det gjorde Frank Lyhne Olesen, der har svært ved at komme afsted til et vaccinationscenter, da han sidder i kørestol og er svagt seende på det ene øje.

Jeg er meget tak nemlig for, at Stine Hansen kunne komme og hjælpe. Ikke bare møde mig på vaccinationscentret, men hun allerede mødte mig hjemme og var der fra start til slut. Det var en stor støtte. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers var kommet afsted, hvis ikke det var for Røde Kors’ Parathjælpere”, siger Frank Lyhne Olesen.

Få hjælp her

Udfylder du formularen på vegne af dig selv?
Udfylder du formularen på vegne af dig selv? 


Informationer om personen, der har brug for hjælp 

Du skal min. være 18 år.
F.eks. har du brug for ledsagelse til vaccine (angiv dato, tid og sted), har du bestilt transport til vaccinationsstedet, har du særlige behov eller er der andet Røde Kors skal være opmærksom på?
Hvor har du hørt om Røde Kors' vaccinations-hjælpelinje?
Hvor har du hørt om Røde Kors' vaccinations-hjælpelinje?

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at Røde Kors må: 

  • dele mine oplysninger (navn, adresse og kontaktoplysninger) med den, der skal hjælpe mig.
  • dele relevante oplysninger om mit helbred med den, der skal hjælpe mig, hvis det er relevant i forholdt til at yde den ønskede hjælp.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.  

Bemærk: Udfylder du på vegne af en anden (fx et familiemedlem), skal personen være indforstået med det og have givet dig lov til at handle på sine vegne, herunder samtykke til at vi behandler oplysninger om personen (personen skal give dig en såkaldt mundtlig fuldmagt). 

PS: De frivillige, der hjælper dig her, er en del af Røde Kors’ Parat-hjælpenetværk. Fantastiske mennesker, der allerede hjælper sårbare, ældre eller syge med at hente medicin på apoteket, tage til frisøren, lufte hunden, købe ind og andet. Hvis du har brug for andre former for hjælp, så læs mere her.

Hvis du vil være med i Parat hjælpenetværket, så tilmeld dig her