Deltag i lotteri

I forbindelse med indsamlingen til Ukraine på NOVA, Radio 100, Pop FM, The Voice, Radio Soft og myROCK kan man deltage i fem sms-lotterier i perioden fra den 13. til den 18. marts.

Præmierne er 5 x gavekort til Coop til en værdi af hver 5.000 kr. Der udtrækkes en vinder hver dag fra den 14. til den 18. marts kl. 16.00.

Du deltager ved at sende en sms med teksten HÅB til 1290. Det koster 125 kr. at deltage, og du støtter Røde Kors' hjælpearbejde for ofrene for krigen i Ukraine. Du skal være minimum 18 år for at deltage.

Dagens vinder 14. marts: Jørgen Christian Mortensen, Kalvehave

Dagens vinder 15. marts: Bettina Gertsen, Randers

Dagens vinder 16. marts: Kirsten Villadsen, Roslev

Dagens vinder 17. marts: Camilla Brodersen, Lyngby

Dagens vinder 18. marts: Peer Seipelt, Roskilde

Vilkår og betingelser:

Alle lotterier udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø. Overskuddet fra lotterierne går til Røde Kors hjælpearbejde i forbindelse med krigen i Ukraine.

Der kan deltages i lotterierne hver dag fra den 13. til den 18. marts. Det koster 125 kr. plus almindelig takst at deltage. Du kan maksimalt benytte indholdstakserede SMS-tjenester for beløb op til 750 kr. pr. dag.

For at deltage i lotterierne skal man være fyldt 18 år. (Man er velkommen til at få en forælder eller anden voksen til at deltage på ens vegne. Er man under 18 år, men har et mobilabonnement, der er oprettet af en person, som er over 18 år, vil præmien tilfalde ejeren af mobilabonnementet).

Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved Røde Kors, Online City, Bauer Media og deres husstande må ikke deltage.

Vinderne får direkte besked. Udleveringen af gevinster håndteres af Røde Kors, som tager kontakt til alle vindere senest den 23. marts 2022.

Gevinstafgift betales af Røde Kors.

Der er udstedt tilladelse til disse lotterier af Spillemyndigheden den 10. marts 2022. Regnskabet for lotterierne offentliggøres her på siden senest den 18. september 2022.

I forbindelse med sms-deltagelse i lotterierne gemmer Røde Kors deltagernes mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne i forbindelse med lotteriet og i forbindelse med andre Røde Kors relaterede aktiviteter. 


Se Røde Kors’ privatlivspolitik her.

 

Spillemyndighederne tilladelse