kontainer_image

 

Om Amero
Amero er en danskejet IT-service virksomhed, som siden 2011 har solgt simple og brugervenlige kassesystemer. Med mange års erfaring og et indgående kendskab til kassesystemer og kundernes forskellige brancher, vejleder virksomheden alt fra små fysiske butikker til større kæder og attraktioner i at finde den rette løsning til deres forretning - herunder bla. kassesystemer, webshop- og økonomi integrationer, som alle tilpasses den enkelte kundes behov. Lær Amero bedre at kende her. 

Hvorfor er Amero medlem af Røde Kors Erhvervsklub?
I Amero finder vi en stor værdi i at støtte et så vigtigt formål som Røde Kors’ initiativ ‘’Alle Vores Børn’’, da det er et tema, der ligger teamets hjerte nært. I Amero betragter vi os selv som en stor familie, og en stor del af teamet består af familiefædre og -mødre med børn i alle aldre - og vi har også flere nybagte forældre. Vi synes, at alle børn skal have lov til at være børn, og vi ønsker derfor at bidrage til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark. 

Hvordan kommunikerer Amero sit engagement i Røde Kors?
Vi har i virksomheden valgt at inddrage et synligt banner, der viser vores støtte, i alle medarbejderes e-mail signaturer samt på vores hjemmeside. Dette valg er truffet på baggrund af at teamet som helhed støtter ‘’Alle Vores Børn’’, og at samtlige i vores team derfor er involverede i initiativet. 
Røde Kors’ erhvervspartnerskabs-diplom er noget af det første, både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere møder, når de træder ind af vores hovedindgang, ligesom at vores engagement i initiativet er delt på vores sociale medier. Vi vil gerne opfordre vores samarbejdspartnere til at gå forrest i rækken om at støtte det vigtige arbejde for udsatte danske børn og deres familier, og vi har ligeledes et ønske om at vise vores kunder, at vi er en virksomhed som tager ansvar. 

Effekt i virksomheden
Vores primære fokus har været at sprede budskabet internt blandt teamet. Vi har derfor, som ovenfor nævnt, plakater hængende på kontoret for at udvise vores engagement. Der bliver blandt medarbejderne udvist stor støtte til initiativet, for i Amero er vi ét team, og støtten gør teamet ekstremt stolt over at være en del af en virksomhed, der er med til at gøre en forskel for andre. Initiativet ‘’Alle Vores Børn’’ styrker os ligeledes i nogle af de værdier, vi synes er karakteristiske for vores virksomhed. 


Hos Amero er vi optaget af at gøre en forskel på det nære plan. Udsatte børn er et emne, der står vores hjerte nært. Med en stor andel af mødre og fædre iblandt os, deler vi holdningen om, at alle børn fortjener en god og tryg barndom uden bekymringer om økonomi, sygdom og ensomhed. 

Billede

Hos Amero er vi optaget af at gøre en forskel på det nære plan. Udsatte børn er et emne, der står vores hjerte nært. Med en stor andel af mødre og fædre iblandt os, deler vi holdningen om, at alle børn fortjener en god og tryg barndom uden bekymringer om økonomi, sygdom og ensomhed.