Online uddannelsesmentor: Har du brug for støtte i forbindelse med din uddannelse?

Online uddannelsesmentor er et tilbud til dig, der som forældre har behov for hjælp og støtte i forbindelse med din uddannelse. I en tid hvor vi holder sammen ved at holde afstand, tilbyder Røde Kors, at en frivillig mentor kan støtte dig via telefonsamtaler eller online. Din mentor kan bl.a. yde støtte i forhold til lektier ogmed at skabe overblik over den information, der gives online fra din uddannelsesinstitution mv. Ligeledes kan din mentor være med til at motivere og skabe tryghed og i det hele taget tale om, hvad der fylder for dig. Online uddannelsesmentor er et tilbud til dig som har hjemmeboende børn.

Hvad er Online uddannelsesmentor? 

Din mentor tilbyder dig støtte via samtaler over telefonen. Indholdet i samtalerne kan eksempelvis være:

  • Hjælp til lektier 
  • Hjælp til at skabe struktur i opgaverne 
  • Hjælp til at få overblik over de opgaver, der stilles online fra uddannelsen 
  • Afhjælpe bekymringer, grunder den nuværende corona-situation

Hvor tit kan jeg tale med min mentor? 

Det aftaler du med din mentor. Vi anbefaler, at I ringer sammen en til to gange om ugen. Der kan dog være forhold der gør, at der skal være kortere eller længere imellem.  

Hvornår og hvordan afslutter jeg et forløb? 

Samtalerne fortsætter så længe, du har et behov, og efter aftale med din mentor. Det vil også være muligt at mødes fysisk, så længe det foregår udenfor og med afstand. Relationen mellem dig og din mentor må meget gerne fortsætte efter Corona, hvis I begge ønsker det. 

Hvis du og din familie ønsker at deltage i Røde Kors' øvrige familieaktiviteter, når vi igen åbner op, så vil din mentor hjælpe dig med at finde en aktivitet i nærheden af, hvor du. Du kan læse mere om vores familieaktivitet her.

Hvordan får jeg en Online uddannelsesmentor? 

Du tilmelder dig via formularen nedenfor. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en Røde Kors medarbejder, som vil spørge ind til dine ønsker og behov. Derefter finder vi en uddannelsesmentor til dig, som vil kontakte dig for at aftale den første samtale.
 

Navn
Postnummer

Hvordan bliver jeg Online uddannelsesmentor? 

Opgaven som Online uddannelsesmentor varetages i øjeblikket af Røde Kors' frivillige mentorer. Det er muligt at blive skrevet på en interesseliste ved at udfylde nedenstående formular. Du vil blive kontaktet snarest muligt for nærmere info.

Navn
Postnummer