16. juni spiller det danske fodboldlandshold for første gang siden 2010 en pulje-kamp ved VM. Når dommeren fløjter kampen op mod Peru, vil en stor del af os danskere sidde klistret til en skærm et sted i Danmark for at følge med. Men ikke alle har nogen, de kan juble, klappe og bide negle sammen med.

Derfor har Dansk Boldspil-Union (DBU) og Røde Kors skabt Sammen #ForDanmark. For at give alle, der har lyst, en mulighed for at opleve Danmarks VM-kampe sammen med andre. Og landsholdet bakker op. Ingen skal sidde og se fodbold alene – hvis de hellere vil være del af del af et fællesskab

Det er nemt og gratis at melde sig til, og alle over 18 år kan være med. Du melder dig som VM-vært eller VM-gæst via formularen herunder. Røde Kors står så for at matche gæster med værter over hele landet så alle, der vil, kan få nogen at heppe samme med. Gæsten ser så kampen hjemme hos værten. Det eneste det kræver er et TV, en sofa med ekstra plads og lyst til at at dele en god fodboldoplevelse med en eller flere, man ikke har mødt før.

Du tilmelder dig til en enkelt kamp, eller flere.

Der er mulighed for at melde sig som gæst eller vært til alle Danmarks indledende kampe – og for at gøre det hele lidt ekstra spændende, trækker vi lod blandt alle deltagere om billetter til et par af Danmarks kommende hjemmekampe.

Hvis man melder sig hurtigt, kan man vinde billetter til venskabskampen mellem Danmark og Østrig den 16. oktober i Herning. Vi sætter 10x2 billetter på højkant og trækker lod blandt alle gæster og værter den 26. juni.

Hvis du har lyst kan du efter kampen blive introduceret til Røde Kors’ længerevarende fællesskabsaktiviteter. Men først gælder det om fodboldfest og fællesskab til Danmarks tre puljekampe ved VM i Rusland.