Om Vitaro ApS

Hos Vitaro vil vi gerne hjælpe danskerne med at blive sundere. Det gør vi ved hjælp af en række webportaler, hvor interesserede kan blive klogere på de forskellige aspekter inden for kost, motion, livsstil og sundhed.  Vores webportaler tager udgangspunkt i den situation, som du er i. 

kontainer_image

styrketræningsprogram.dk kan du bl.a. blive klogere på funktionel træning og muskelopbygning. Det er også her, at du finder Danmarks mest populære styrketræningsprogram, der efterhånden er delt i mere end 30.000 eksemplarer, samt vores kostplan, der er udarbejdet af en diætist.

kontainer_image

slankekur.dk kan du få viden om forskellige livsstile og diæter og således finde den slankekur eller den diæt, der er den rigtige for dig. Vi har omfattende guides til alt lige fra Stenalderkost og Low Carb til faste og Keto. Siden er både målrettet folk, der ønsker et sundt vægttab og folk der gerne vil inspireres til en sundere måde at leve på.

Derudover driver vi også Fit.dk, der er målrettet travle mennesker, der gerne vil optimere deres livsstil til det sundere og isleep.dk, hvor folk kan få hjælp til deres søvnproblemer.

Hvorfor er Vitaro medlem af Røde Kors Erhvervsklub?
Til dagligt arbejder vi med at gøre mennesker til gladere og sundere udgaver af dem selv. Det er derfor meget nærliggende, at vi også støtter op om bredere initiativer, der rækker ud over vores lille andedam. 

Med vores engagement hos Røde Kors føler vi, at vi er med til at bidrage til, at verden bliver et bedre sted, for mennesker i Danmark såvel som ude i den store verden.

Røde Kors er et godt match med Vitaro, da vi som virksomhed deler organisationens værdier. Det brede udsyn og fokus på verdens brændpunkter, som Røde Kors har, gør, at vi føler, at vi er med til at gøre en forskel. Valget om at støtte Røde Kors’ arbejde var derfor ikke svært.

Hvordan kommunikerer I jeres engagement i Røde Kors?
På sigt vil vi gerne vise vores støtteemblem på vores hjemmesider, i e-mail-signaturer og på vores sociale medier. Dette er vi i gang med at få implementeret. 

Hvordan påvirker jeres engagement i Røde Kors din virksomhed?
I virksomheden er vi glade og stolte over, at vi prioriterer at hjælpe verdens udsatte. Vi har det rigtig godt herhjemme i Danmark, og i en travl hverdag kan man let glemme, at alle mennesker ikke har det lige så godt. Vores samarbejde med Røde Kors er derfor løbende en kærlig reminder, der viser os, hvor meget vi egentlig har at være taknemmelige for.