travelmarket

 

  • Om Travelmarket: Travelmarket er en prissammenligningsside for rejser, hvor brugerne kan finde alle flybilletter og afbudsrejser i markedet. Brugerne kan med en enkelt søgning sammenligne priser fra hundredevis af rejseselskaber. Travelmarket blev lanceret på nettet tilbage i 1996, og er stiftet af Ole Stouby, som har sin baggrund i rejsebranchen. Find selv din næste rejse på www.travelmarket.dk.
  • Hvorfor er Travelmarket medlem af Røde Kors Erhvervsklub? Vi har tidligere haft samarbejde med og støttet Røde Kors, og så da vi fik tilbuddet om medlemskab af Røde Kors var beslutningen let. Travelmarket er en international virksomhed, og vi vil gerne støtte det gode arbejde som Røde Kors gør ude i verdens brændpunkter.
  • Hvordan kommunikerer Travelmarket om deres medlemskab? Hos Travelmarket vil vi gerne oplyse vores brugere om vores støtte til Dansk Røde Kors. Det sker via vores nyhedsmail, der sendes til mere 100.000 registrerede brugere samt via vores Facebook, hvor vi når ud til titusindvis af rejseinteresserede forbrugere.
  • Effekt i virksomheden: Vi vil gerne gøre en forskel, og som virksomhed støtter vi forskellige gode formål. Det har også betydning for medarbejderne, at de ved, at de arbejder i en virksomhed, som hjælper forskellige organisationer.