Fyld et fly med mad

Børnene i Sydsudan sulter! Tusindvis af børn overlever lige nu ved at spise blade på træerne. Hjælp os med at fylde et fly med livsvigtig mad, så vi kan få hjælpen frem og redde liv.

Vælg beløb
5.000 kr.
kr.
Indtast valgfrit beløb

Din månedlige støtte betales via. Betalingsservice (PBS). Din faste støtte går til Røde Kors arbejde i hele verden herunder hungersnød og sult i Sydsudan.

F.eks. 121212-1234 — CPR kræves af SKAT for at give fradrag.

CPR kræves af SKAT for at give fradrag.

Betalingsikoner
Betalingsservice

Vores mission er at fylde 15 fly med mad.

På den måde, kan vi nå ud til næsten 15.000 børn og voksne i Sydsudans sumpe.

Den røde farve viser, hvor langt, vi er nået i vores mission.

Dit bidrag på kr kan f.eks. give
Børn får mad i en måned
Familie(r) får mad i en måned

Danskerne fylder fly med nødhjælp

Sydsudan står på randen af hungersnød. Lige nu er 1,3 mio. børn i akut fare for at sulte. Tusindvis bor i landets sumpområder, hvor de er afskåret fra al hjælp. Her overlever familier ved at spise vilde frugter, kerner og blade fra træerne. I juni flyver vi mad ud til dem og kaster det ned fra luften. Det er den eneste måde, vi kan få hjælpen frem på. Nu beder vi danskerne om hjælp til at fylde mad i vores fly, så børn og voksne kan overleve. Målet er at fylde 15 fly* med bl.a. bønner, majs og sorghum-korn til 15.000 mennesker.

*Hvis vi når målet og indsamler nok mad til de 15 fly, går de overskydende midler til hjælpearbejdet i Sydsudan for de allermest udsatte børn og voksne.

SMS - send SYDSUDAN til 1290
og støt med 150 kr.

Bank  – 4183 – 6202020

MobilePay 14624

Indsamling  – start din egen indsamling her