Læs Nannas historie

Mange har berøringsangst for at tale om arv. Men det har Nanna ikke. Hun mener, at det er vigtigt at være afklaret, mens man er sund og rask.

Kontainer image

Nanna har ingen børn, og derfor oprettede hun også for flere år siden et testamente, og i 2021 revurderede hun det for at testamentere til Røde Kors. ”Når man først står i situationen, hvor det er aktuelt, så er det jo for sent,” siger Nanna.

For Nanna er det vigtigt at have indflydelse på egen formue og arv. Hun ønsker, at arven skal gå direkte videre til næste generation, hendes søskendes børn, og så vil hun også efterlade lidt til velgørenhed. Og dét kræves der et testamente for.

Det er vigtigt at vælge med hjertet. Jeg bliver meget berørt, når jeg ser og læser om verdens katastrofer med ufattelig menneskelig lidelse til følge. Kan jeg gøre bare lidt, vil jeg gerne det,” siger Nanna. Hun valgte at testamentere til Røde Kors på grund af det globale udsyn og engagement i verdens brændpunkter. ”Røde Kors er nogen af de første, der er fremme med nødhjælp i verdens brændpunkter, og så er Røde Kors upolitisk,” siger Nanna.

Advokaten, som Nanna kontaktede, forklarede at hendes arvinger ville få mere ud af deres arv, hvis hun betænkte Røde Kors med 30 %. Så dækker Røde Kors nemlig de afgifter, som arvingerne ellers skulle betale. Det betyder, at Nanna nu har et testamente, hvor hendes arvinger får mere udbetalt, end de ellers ville, og så er der stadig midler, som Røde Kors kan bruge på humanitær hjælp. ”Det giver ro og tryghed at vide, at der er orden på arvespørgsmålet,” siger Nanna, som er tilfreds med sit valg af Røde Kors.

Måske er du også en af dem, hvor dine arvinger kan få en større del af din arv, ved at du testamenterer til Røde Kors? Lige meget hvad, så betaler vi for oprettelsen af testamenter, hvor Røde Kors er tilgodeset. Læs mere her på siden, hvor du også kan bede om at blive ringet op. Vi betaler for dit testamente, og stiller også advokat til rådighed.

Vi har også lavet en lille film med Nanna, hvor hun fortæller om sine overvejelser om at lave testamente. Se filmen her:


 

Det er vigtigt at vælge med hjertet. Jeg bliver meget berørt, når jeg ser og læser om verdens katastrofer med ufattelig menneskelig lidelse til følge. Kan jeg gøre bare lidt, vil jeg gerne det

 

 

Din gave bliver til hjælp over hele verden