Gør en forskel, der vil blive husket

Hvorfor støtte Røde Kors’ arbejde? 
Du er med til at hjælpe mennesker i nød, både her i Danmark og i verdens brændpunkter. Du støtter gennem en organisation med global rækkevidde og mere end 150 års erfaring med at hjælpe udsatte mennesker verden over. Hvis du testamenterer til Røde Kors, går dine penge ubeskåret til hjælpearbejdet, uden at der skal betales en arveafgift.

Hvordan kan jeg oprette et testamente?
Vi anbefaler, at du får dit testamente oprettet hos en advokat. Hvis du ønsker at betænke Røde Kors i testamentet, dækker vi advokatomkostninger til at oprette eller tilrette et almindeligt testamente.

Hos MinAdvokat.dk kan du oprette dit testamente med hjælp fra nogle af landets mest erfarne advokater inden for familie- og arveret. Se mere på www.minadvokat.dk/testamente.

Du kan læse mere om, hvad du skal gøre for at oprette et testamente her: Sådan opretter du et testamente

Hvor meget går til administration, og passer I godt på mine penge?
Vi er optaget af at give mest mulig hjælp for pengene, og vi driver en organisation, der har ekspertviden om, hvordan man hjælper bedst.

Lagkage

VIDSTE DU AT:

  • Det er gratis at oprette eller tilrette dit testamente, hvis du betænker Røde Kors. Bed advokaten om at sende regningen til os.
  • I et testamente kan du tilgodese både venner, familie og velgørenhed på samme tid.
  • Du kan testamentere til et bestemt projekt eller en sag hos Røde Kors.
  • Du kan testamentere både store og små beløb, ejendom eller genstande til Røde Kors.
  • Du kan få gratis juridisk rådgivning hos vores samarbejdspartner MinAdvokat.dk. Kontakt dem på 86186846 eller ug@minadvokat.dk.

 

Opret et legat til Røde Kors

Røde Kors har indgået et samarbejde med Legal Desk som betyder, at du gratis kan oprette et legat og testamentere et bestemt beløb til Røde Kors’ arbejde, uanset om du allerede har skrevet testamente eller ej. Et legat kan oprettes på Legal Desks hjemmeside, og modtages med stor taknemmelighed.

På hjemmesiden kan du læse mere om forskellen på et legat og et testamente, ligesom du også kan orientere dig om andre juridiske forhold i forbindelse med oprettelse af testamente. 

Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning?

 Udfyld formularen her. Du kan også skrive en mail til emher@rodekors.dk eller ringe på telefon 21666973.

Navn