Arv og testamente

Hvorfor støtte Røde Kors’ arbejde? 
Du er med til at hjælpe mennesker i nød både her i Danmark og i verdens brændpunkter. Du hjælper gennem en organisation med global rækkevidde og mere end 150 års erfaring med at hjælpe mennesker i nød.

 

Hent en digital arvefolder her

 

Hvad er fordelene ved at testamentere til Røde Kors?
Din arv er med til at sikre humanitær hjælp uafhængigt af religion, nationalitet og politisk ståsted - også den dag, du ikke selv kan give en hånd med. Desuden går dine penge ubeskåret til hjælpearbejdet, uden at der skal betales en arveafgift.

 

Er det rigtigt, at I hjælper mig med at lave et testamente?
Hvis du vælger at testamentere til Røde Kors, dækker vi advokatomkostninger til at oprette eller tilrette et almindeligt testamente. Du er velkommen til at læse mere om, hvad du skal gøre for at oprette et testamente her: Sådan opretter du et testamente

 

Hvor meget går til administration, og passer I godt på mine penge?
Vi er optaget af at give mest mulig hjælp for pengene, og vi driver en organisation, der har ekspertviden om, hvordan man hjælper bedst. 6 procent af budgettet går til administration. Se mere om, hvordan vi bruger pengene her.

 

Hvordan kan jeg oprette et testamente?
Du kan orientere dig i vores korte guide, eller skrive dine kontaktoplysninger i feltet til højre på siden. Så kontakter vi dig inden for nærmeste fremtid.

 

Hvilken forskel gør min arv?
Se hvor langt dit bidrag rækker ved at trække i slideren her under: