Indsamling 2018: Bli' indsamler og hjælp Afrika

Hvis du samler ind til Røde Kors kan du være med til at hjælpe tusindvis af børn og voksne i nød rundt om i verden. I Østafrika uddeler vi bl.a. livsvigtige nødrationer til børn og voksne, der sulter

Børn kan også samle ind ved landsindsamlingen

Vær med i landsindsamlingen

Hvert år i oktober samler Røde Kors ind ved at ringe på folks døre og spørge, om de har lyst til at støtte vores arbejde. I år samler vi ind søndag d. 6. oktober. Du kan kun samle ind sammen med en voksen, så få din mor, far, tante eller storesøster til at melde sig som indsamler og gå en sjov og hyggelig tur sammen. 

I skal tilmelde jer her:

Tilmeld dig og en voksen til indsamlingen 2018 her

Indsamling af mobiltelefoner: gamle mobiler kan mætte sultne børn

Få fat i de gamle mobiler, der ligger og samler støv i folks skuffer. Røde Kors har lavet en aftale med drop’n’shop, så man kan samle mobiler ind, bestille frankeret emballage hos dem og undervejs i processen vælge at donere pengene til Røde Kors: http://www.dropnshop.dk/

Hvis man har samlet mere end 20 mobiler, kan man registrere dem på vores hjemmeside her: www.rødekors.dk/mobildonation

For 10 mobiler kan Røde Kors give mad til 12 børn i en måned. 

Arranger selv en indsamling

Du kan starte din egen indsamling og samle penge ind blandt dine venner og deres forældre og få din lærer til at overføre pengene til Røde Kors.

Du kan også samle penge ind ved at lave noget som kan sælges. Lav for eksempel gammelt skrot om til legetøj, eller lav saftevand og bag en kage, som du sælger i et frikvarter. Husk at spørge om lov på skolen. Pengene går til Røde Kors arbejde for nødlidende rundt om i verden.