Bliv indsamler søndag d. 7. oktober

Gå en tur og få en oplevelse hele verden kan mærke. Din gåtur betyder nemlig, at vi kan hjælpe her og nu. I Idlib, Syrien truer en humanitær katastrofe. 2,5 mio. børn og voksne er fanget og har brug for beskyttelse og nødhjælp for at overleve. I Danmark har udsatte børnefamilier, hjemløse, voldudsatte kvinder brug for vores støtte og omsorg.

Tag dine børn med og giv dem et nyt perspektiv på verden. At der er mennesker, der ikke har råd til mad, og at nogle børn må flygte alene fra krig uden mor og far. At samle ind er lærerigt og sjovt - men det mærkes for alvor ude i verden. 

NB: Børn under 11 år skal ikke registreres, og de skal gå sammen med en voksen.
Unge mellem 11 og 18 skal gå to og to sammen.

Hvad går nødhjælpen til?

MAD

Som indsamler kan dine 3 timer give mad til 28 børn i en måned.

VAND

Som indsamler kan dine 3 timer give rent drikkevand til 37 mennesker i et år.

HUSLY

Som indsamler kan dine 3 timer give husly til to familier på flugt.

Så let er det at blive indsamler

Tilmeld dig
TILMELD DIG HER
Klik på "Bliv indsamler" og udfyld formularen - andet kræver det ikke.
Få din rute
MATERIALER OG RUTE Vi kontakter dig og giver dig materialer og en rute.
Gå ruten
GÅ TUREN PÅ 2-3 TIMER Vi viser dig hvor du skal gå og hvad du skal gøre. Du skal bare bruge 3 timer af din søndag.

Hvad brugte vi pengene til i 2016?

 

Hvad gik pengene til i 2016

Derfor afholder vi landsindsamling

Vi samler ind, så vi kan hjælpe her og nu. Og så vi kan sikre den akutte og livreddende hjælp, når næste katastrofe rammer eller blodige konflikter sender mennesker på flugt.

Hvert år giver vi katastrofehjælp til 85 millioner mennesker verden over. Alene i Syrien når vores frivillige ud med nødhjælp til 4,5 millioner mennesker hver eneste måned. Og hvert år sender vi ca. 200 danske specialister ud i verden for at gøre en forskel i verdens brændpunkter. Netop nu gælder det ofrene for Monsunen i Bangladesh. I Syrien og sikrer vi livsnødvendig hjælp til børn og voksne tæt på frontlinjerne og i belejrede byer, og i Østafrika uddeler vi livsvigtige nødrationer til børn og voksne, der sulter. 

Når du melder dig som indsamler søndag den 7. oktober eller støtter indsamlingen med et bidrag, er du med til at hjælpe nogle af verdens mest udsatte mennesker. 

Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i verdens brændpunkter og yde hjælpen, hvor behovet er størst. Når katastrofer rammer, og når krigen raser. 

Hver en krone tæller. Som indsamler vil du typisk samle 1.000 kr. ind. For det beløb kan vi for eksempel sikre midlertidigt husly til to familier på flugt.

Så ja, indsamlingen gør en forskel. Ja, hjælpen når frem. Ja, vi er altid til sted. Ude i verden og herhjemme. 

En anderledes søndags-tur

Vi har ikke kæle-geder eller rusjebaner. Men vi lover dig, at du får kvalitetstid med dine børn eller børnebørn på en anderledes måde. Tag familien på en gåtur og udvid samtidig børnenes verden. De lærer, at ikke alle har det lige godt. At der er børn, der aldrig kommer i skole, og at der er børn, der må flygte alene fra krig og katastrofe. At vi skal hjælpe hinanden. 

Vi er sikre på, at I får en sjov og anderledes oplevelse. Og ikke mindst en oplevelse, som hele verden mærker.