Naturlig skønhed fra Tromborg til Røde Kors

En af makeupverdenens sværvægtere, Tromborg, har trykket hånd og indgået en godgørende aftale med Røde Kors klub 10 i 2013/2014. Resultatet er bl.a. salg en palette med 12 øjenskygger og 3 mineral-blush på downtown.dk i julemåneden.

Marianne Tromborg

Vejen til naturlig skønhed

”Det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud.” Filosofien, som gennemsyrer Tromborgs produkter, er til at forstå. Marianne Tromborg har siden 2003 lagt filosofi og ikke mindst navn til de naturlige og økologiske makeupløsninger, der gør det til en leg at mestre det naturlige look. Den kunstneriske palette er ingen undtagelse: Farverne blender let sammen og forskønner naturligt enhver hudtype.

Hjælp herhjemme og ude i verden

2/3 af beløbet fra salget at Paletten er gået til Røde Kors. Paletten har sammen med Tromborgs ”Disinfection Hand Gel”, i en særlig Røde Kors udgave solgt i i Magasin indbragt op mod kr. 200.000 til Røde Kors’ hjælpearbejde.

I alt indsamlede Klub 10 ambassadør Marianne Tromborg kr. 247.000 til Røde Kors i 2013/2014.

Produkter

Marianne Tromborg x Røde Kors

Det eksklusiv make-up sæt fra Tromborg blev solgt til mere end 1000 danskere i Røde Kors klub 10 julekalender på downtown.dk

 

 

 

Marianne Tromborg x Røde KorsTromborg har også sat sin Disinfection Hand Gel, i en særlig Røde Kors udgave til salg i Magasin. Prisen er kr. 90,- og hele overskuddet går til Røde Kors.