Karen By Simonsen T-shirt for Røde Kors

Klub 10'er Karen Simonsen lancerer nu en ny super lækker t-shirt til fordel for Røde Kors.

neel

Af Jens Grønning - 11.04.2013, 08:40

Karen Simonsen har i forbindelse med sin deltagelse i Røde Kors’ Klub 10 designet en ny T-shirt, som skal sætte fokus på den nød, mange lande i verden lider under.

T-shirten med buskabet, ”support the world”, er designet i Karen Simonsens eget mærke, Karen by Simonsen.

For hver trøje, der bliver solgt, går 100 kroner til Røde Kors’ arbejde, som giver os mulighed for at hjælpe både ude i verden og herhjemme.

”The Love Tee”

T-shirten med navnet, ”The Love Tee”, fortæller om Karen Simonsens store passion for at hjælpe, hvor nøden er størst.

”Det var vigtigt for mig at lave en T-shirt, der giver forbrugerne en designoplevelse. T-shirten skal udstråle den kærlighed, der ligger bag arbejdet med den. Alle der har været en del af produktionen har støttet op omkring T-shirten, så det var muligt at lave et fedt design til en rimelig pris,” fortæller Karen Simonsen, ejer af Karen By Simonsen.

Hun forsætter: ”Navnet The Love Tee fortæller, at trøjen er lavet med en stor kærlighed, som smitter af på forbrugerne. Det er vigtigt, at vi alle giver en hånd til dem, der lider stor nød rundt omkring i verden.”

Et vigtigt samarbejde

Samarbejdet med Karen Simonsen er vigtigt for Røde Kors i flere henseender. Jens Grønning, ansvarlig for Røde Kors’ Klub 10, fortæller her hvorfor:

”Vi er rigtig glade og taknemmelige for samarbejdet med Karen Simonsen og for den fantastisk flotte T-shirt, hun har designet. Udover midlerne til vores hjælpearbejde, som vi modtager fra salget, sender T-shirten et vigtigt signal om, at vi alle kan gøre en indsats for at hjælpe verdens udsatte - hvad enten vi er tøjdesignere eller forbrugere. Desuden er det en fin tanke, at man både kan forkæle sig selv eller dem man holder af, og samtidig støtte den gode sag.”

Louise P og Skuespillerne Neel Rønholt, Laura Christensen og Anne Sofie Espersen er "spokeswomen", og er dermed med til at støtte om om den gode sag.

T-shirten koster 399 kroner og kan købes i Karen Simonsens egen butik 5 ELEMENTS, KBH K. Andre forhandlere kan oplyses på tlf.: 6310 8206.

Karen By Simonsen Billedbladet 

Billed Bladet kom forbi ved lanceringseventen i Karen By Simonsenbutikken 5 Elements i Kbh. K