Kaffe og vand fra Baresso skal sende mere end 120.000 kr til Røde Kors

Idémanden og iværksætteren Kenneth Luciani fra Baresso Coffee har sagt ja tak til at samle penge ind til Røde Kors klub 10 i 2013/2014.

Thumbnail

Som forventede har det ikke manglede med kreative ideer, og I 2013 har Baresso Coffee indsamlede penge til Røde Kors via forskellige initiativer. Der er solgt Lakridskugler i samarbejde med Lakrids by Johan Bïlow, der er solgt  ”Klejner til Røde Kors” samt en ny konceptgaveæske med ’Kaffe fra tre kontinenter’. For hver solgt æske donerede Baresso i december 10 kroner til Røde Kors.

Vand på kaffemøllen

I 2014 vil Baressos helt store bidrag komme fra salg af kildevand. Baresso lancerer en brandet kildevand (med og uden brus) i en lækkert designet flaske, påtrykt Røde Kors’ logo på etiketten. Vandet er tappet fra Montes Kilden i de østrigske alper. Baresso forventer at indsamle omkring 100.000 kroner gennem dette initiativ.

Desuden donerer Kenneth Luciani  sit honorar som ”Key Note Speaker” i forbindelse med Salgets Dag på Færøerne.

I alt indsamlede Klub 10 ambassadør Kenneth Luciani kr. 200.000 til Røde Kors i 2013/2014.

Lakrids by Johan Bülow og Baresso

Røde Kors x Jphan BülowBaresso har bl.a. lanceret en kaffe-lakridskugle i samarbejde med Lakrids by Johan Bülow. Der er tale om lakrids fra Johan Bülow drageret i chokolade og Baresso-kaffe. Baresso donerer 1 krone per solgte pose.