NSH logo

 

Om NSH NORDIC

NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling.

I dag udvikler og markedsfører NSH NORDIC et bredt udvalg af godkendte produkter indenfor hegn, leg, vejrstationer, hus og have, både under eget brand og som private label. Produkterne importeres fra både Fjernøsten og Europa og forhandles til byggemarkeder, detailhandelskæder og andre forhandlere i hele norden. NSH NORDIC tilbyder Nordens største udvalg af produkter til alle former for indhegning, herunder vildthegn til de danske motorveje. Udover et bredt udvalg af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hy-land legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer.

Hvorfor er NSH NORDIC medlem af Røde Kors Erhvervsklub? 

NSH NORDIC har valgt at engagere sig i Røde Kors Erhvervsklub for at styrke vores samfundsansvar og bidrage. Røde Kors er kendt for at reagere hurtigt og effektivt på krisesituationer og nødsituationer over hele verden. Ved at være medlem kan vi som virksomhed bidrage til denne indsats og støtte dem, der er berørt af katastrofer og konflikter. Dette medlemskab giver en følelse af et tilhørsforhold til en organisation, der arbejder for at lindre menneskelig lidelse og forbedre livskvaliteten for sårbare mennesker over hele verden.

Hvordan kommunikerer NSH NORDIC deres medlemskab:

Vores engagement i Røde Kors Erhvervsklub bliver kommunikeret eksternt gennem vores hjemmeside og via opslag på de sociale medier. 

Effekt i virksomheden:

Internt glæder medarbejderne sig over at arbejde i en virksomhed, der påtager sig samfundsansvar og udviser ordentlighed i sin adfærd. Vores leverandører og kunder værdsætter også den tryghed, de oplever ved at samarbejde med en virksomhed, der har styr på tingene - herunder værdierne.