Tillykke til konfirmanden

Vi skriver maj i kaldeneren, og måske er du, ligesom mange andre på dette tidspunkt, så heldig at du skal konfirmeres meget snart – stort tillykke! Når man skal konfirmeres, er der selvfølgelig en masse at have styr på. Dagen byder på en masse særlige begivenheder og festivitas – derfor har vi samlet alle de ting, du kunne have brug for inspiration til, i artiklen her.

Konfirmationssættet

Vidste du, at mange af vores butikker har konfirmationskjoler til salg?

 

Hvert år bliver der doneret mange fine kjoler til Røde Kors, som venter på at få nye ejere. Tjek din lokale Røde Kors genbrug, og hør ad, om de har nogen hængende, hvis du har lyst til at købe en unik kjole til din unikke dag. Hvad end du er til den klassiske hvide kjole, jakkesæt, buksedragt eller noget helt tredje, kan du regne med at den lokale genner har et bredt udvalg til at pifte dit konfirmationssæt op!

kontainer_image
kontainer_image

Festen

Som konfirmand er det som oftest ikke dig selv der skal sørge for at arrangere, hvor din konfirmation skal afholdes, hvad, I skal have at spise, eller hvilke taler, der bliver holdt.

Men måske har du gode ideer til hvad, der kunne gøre din dag ekstra speciel! Skal din konfirmation holdes derhjemme, kunne du jo foreslå at købe sjove og unikke glas i genbrugen. Når festen er slut, kan de nemt afleveres tilbage, hvis der nu ikke skulle være plads i køkkenskabet!

Fest tip!

Skal dine gæster have et helt særligt minde med hjem fra festen? Prøv at købe en masse forskellige tallerkener i genbrug, eventuelt nogen med et unikt eller specielt mønster, og giv gæsterne muligheden for at tage dem med hjem, når festen er slut! Det meste service i vores butikker koster ikke særlig meget, oftest mellem 10 og 25 kr., og så er du desuden fritaget til at tage opvasken bagefter - dobbelt op på fed idé!

Andendags-sættet

Det er blå mandag, og du skal ud og fyre den af men dine venner og veninder, der også lige er blevet konfirmeret! Men vent... Er det ikke den samme t-shirt din veninde har på, som du lige har købt?

 

På din blå mandag skal du føle dig godt tilpas i det sæt tøj, som DU vil have på! Når du køber genbrug, kan du gå på skattejagt efter tøj, som dine venner med (næsten) garanti ikke kommer til at kopiere. Derudover sparer du klimaet for en stor portion CO2, og så er det som regel også billigere for pengepungen - så er der mere i budgettet til at hygge sig i Tivoli eller hvorend, du skal tilbringe din blå mandag!

kontainer_image

Gaver til konfirmanden

Gaver, du kan købe i genbrug:

Er du så heldig selv at være blevet inviteret til konfirmation i år? Hvis du er, kan du herunder finde 3 gaveideer inspireret af genbrug:

 

1. En smuk vase er altid et hit til dekoration på reolen eller på middagsbordet. Som supplement til en unik vase, kunne man købe en blomst at sætte i - en rose vile være perfekt til anledningen!


2. Et krus kan sagtens gives som en betænksom gave, evt. ledsaget af modtagerens yndlings te!


3. Et vinglas med kant vil ikke være svært at finde i vores mange genbrugsbutikker - du kan pakke den ind i en fin æske, og eventuelt tilføje en lækker lemonade eller sodavand - det bliver sikkert et hit!
 

Rigtig god fornøjelse!

Efter al spændingen og planlægningen, er der ikke så meget tilbage at gøre end at nyde din dag! Din konfirmation sker kun én gang i dit liv, og derfor må du huske at nyde oplevelsen ekstra meget og huske og stoppe op og værdsætte selskabet, maden og ikke mindst gaverne. Og hvadend du i år skal fejre din egen konfirmation, eller skal med som gæst, så husk at tage en MASSE billeder med venner og familie!

 

Opdatering Vi udskifter alle billeder på hjemmesiden, så der vil midlertidigt fremgå et standardbillede flere steder på sitet.
STØT NU