Idealcombi

 

Idealcombi er en familieejet dansk vinduesproducent, der igennem mere end 50 år har specialiseret sig i at udvikle, fremstille og sælge vinduer og døre i træ/aluminium. Med en fastforankring i den jyske muld i Hurup Thy, har Idealcombi siden 1973 forsynet både ind- og udland med vinduer af højeste kvalitet - altid med fokus på innovation og energioptimering. Vi er i dag 650 medarbejdere i virksomheden fordelt på lokationerne Hurup, Aarhus, København samt London. Derudover har vi forhandlere i Dublin, Norge, på Færøerne og Island. Vores vinduer udvikles, testes og produceres på vores 100.000 m² store produktionsfabrik i Hurup, Thy. Vi kan derfor med stolthed kalde os for Danmarks største vinduesfabrik.

Bliv klogere på Idealcombi

Hvorfor er I medlem af Røde Kors Erhvervsklub?
Som virksomhed er vi vores ansvar bevidst. Derfor vægter vi social ansvarlighed højt. Både lokalt, men også ude i verdens brændpunkter. Ansvarlighed og ordentlighed er fundamentet for vores virksomhed og ligger derfor i direkte tråd med Røde Kors’ vigtige arbejde.

Læs mere om vores mission, vision og værdier

Hvordan kommunikerer I jeres engagement i Røde Kors?
Vi formilder vores engagement på vores danske hjemmeside www.idealcombi.dk samt på vores SoMe profiler.

Hvordan påvirker jeres engagement i Røde Kors din virksomhed? 
I Idealcombi vægter vi i høj grad fællesskabet, og vores engagement i Røde Kors medvirker til et styrket sammenhold og opbakning blandt vores medarbejder. Vores engagement i Røde Kors Erhvervsklub understreger også vores fokus på etik og gennemsigtighed og sikrer troværdighed blandt vores kunder og samarbejdspartner.

Idealcombi

Hos Idealcombi tager vi et aktivt valg om social ansvarlighed

Aktivitetshuset Limfjorden er et beskæftigelsestilbud i Thisted kommune, som beskæftiger mennesker med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Mennesker som normalt står udenfor det ordinære arbejdsmarked. Her møder de ind til en hverdag hvor de både bidrager til, og føler sig som en del af, samfundet. Idealcombi har i mange år haft et tæt samarbejde med husets leder om, hvordan vi kan tilrettelægge opgaver, der både passer til de kompetencer og evner, som de forskellige brugere af husets har, og som kan løses i et tempo, der passer dem. Arbejdsopgaverne kan være alt fra sortering af dele, og til mere komplekse opgaver som samling af vores arkitektprøver, som er tværsnit af Idealcombi’s forskellige produktserier. Vi er glade for vores gensige gavnfulde samarbejde med Aktivitetshuset Limfjorden, hvor vi ydmygt håber at kunne bidrage til en hverdag med indhold og værdi for stedets brugere.

Læs mere