Interview med Sarah-Sofie Boussnina

Sarah-Sofie Boussnina er en dansk skuespiller fra 1990. Hun er kendt fra en bred vifte af film og tv-serier, bl.a. Fasandræberne, Lærkevej, Broen og 1864. Senest optrådte Sarah-Sofie som Adelina i HBO serien Knightfall. Senere på året kan hun ses overfor Joaquin Phoenix og Rooney Mara i spillefilmen Mary Magdalene, samt i spillefilmen The Bird Catcher, hvor Sarah-Sofie spiller hovedrollen som den unge Esther.

Hvad motiverede dig til at sige ja til at være med i Stil?

Fordi jeg synes, det er vigtigt, at få et budskab ud omkring hvor cool det er at shoppe genbrug og ikke bare over forbruge. Og så er det jo fantastisk både at kunne finde nogle fine items og samtidig støtte en god sag!

Du er bl.a. kendt for at have god stil – hvor får du din inspiration fra?

Jeg bliver inspireret af alt omkring mig; mine venner, film, folk på gaden etc.

Hvad er din holdning til genbrug?

Jeg er vild med genbrug! Jeg elsker virkelig at gøre et godt fund - og så synes jeg det er fantastisk, hvordan et stykke tøj der måske er rigtig gammelt, kan passe perfekt ind i den tid, vi er i nu, og på den måde få et nyt liv.

Fotograf: Mads Teglers

Har du et vintage- eller genbrugsfund, du aldrig skiller dig af med?

Jeg købte en rød silkeskjorte i Los Angeles for nogle måneder siden - den vil jeg aldrig af med!

Har du nogle gode råd til at kombinere luksusfund med genbrugsfund?

Jeg synes det er super cool at mikse genbrug med nye køb! Det handler bare om at gå med sin mavefornemmelse når man genbrugsshopper - en gammel vintage denimjakke sat sammen med en lille kjole og et par flashy stiletter er altid godt! Det bedste råd er nok bare at mikse flashy med mere afdæmpet! Det er i hvert fald det, jeg selv gør.

Har du et modeikon eller en du ser op til stilmæssigt?

Jeg har faktisk ikke et modeikon, jeg bliver inspireret af rigtig mange forskellige mennesker, jeg bliver fx inspireret af at kigge på folk på gaden, især i andre byer!

Hvad fanger dit blik i en genbrugsbutik? F.eks. bestemte farver, stoffer eller andet?

Jeg elsker farver, så helt klart smukke farver! Lige nu er beg helt vild med gule items!

Er der nogle bestemte ting, du altid kigger efter i genbrug.

Jeg kigger mest efter jakker faktisk, jeg elsker jakker og føler altid jeg kan købe flere - fx har jeg næsten lige købt en vintage denimjakke fra 80'erne, som jeg synes er ret cool!

Gift Card image
Gavekort