Brittany Malvino og Michelle Bjerregaard Jensen er designerne bag mærket Re.Imagine, der arbejder med genbrug og upcycling. I samarbejde med Røde Kors, har de lavet tre DIY-videoer, der kan hjælpe dig med at gøre gammelt til nyt.

Lav din egen scrunchie

I denne video viser vi, hvordan du kan laver din egen schrunchie af et skjorteærme. Du kan selvfølgelig også bruge stof fra andet end en skjorte. Der er masser af billigt tøj i lækkert stif i vores genbrugsbutikker, så kun fantasien sætter grænser. Følg instruktionerne, så har du bagefter din helt egen DIY scrunchie af genbrugsstof.

Lav din egen totebag

Ikke alene kan de se virkelig fede ud, de er også praktiske, når du har brug for at have nogle ting med på farten, eller måske skal et smut i genbrug og gøre et fund. Her viser vi dig, hvordan du kan lave din egen personlige totebag af genbrugstøj. Videoen demonstrerer endda en totebag, der er reversible, så du kan bruge begge sider efter humør. Den kan ikke andet end blive unik.

Lav dit eget tekstil

For de lidt mere rutinerede viser vi her, hvordan du kan lave dit eget mønster ud af stof fra genbrugstøj. Det kan virkelig blive flot at genopfinde tøjet på denne måde, og du kan bruge stoffet til lige, hvad du har lyst til alt efter evne og ide. Du kan jo for eksempel lave en totebag af dit helt nye, gamle stof.

Rigtig god fornøjelse!