kontainer_image

Om os:
Fayrefield Foods A/S er din professionelle samarbejdspartner indenfor fødevarer og ernæring.

Vi er både handelshus og producent, og vi stræber efter at være den mest nyskabende leverandør af mælkebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Med vores kontorer i Europa, USA og Kina er vores kunder at finde i det meste af verden. Det samme gælder vores brede netværk af leverandører. Derved kan vi altid tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter en ære i et langvarigt professionelt samarbejde med vores kunder, og vi tilbyder et højt serviceniveau. Vores mange års erfaring gør os i stand til at tilbyde rådgivning, procestilpasninger og udvikling i direkte samarbejde med kunden.

Hvorfor er I medlem af Røde Kors Erhvervsklub?
Vores hjerte banker for børn, vores fremtid. Derfor støtter vi flere fonde i Danmark med formål at hjælpe syge børn og deres familier samt børn og unge, som på anden vis er udfordret. 
Men da verden er vores ”legeplads”, vil vi også gerne medvirke til at støtte godtgørende formål ude omkring i verdens brændpunkter. Derfor har vi valgt at være medlem af Røde Kors Erhvervsklub.

Hvordan kommunikerer I jeres engagement i Røde Kors?
Der er utroligt mange gode formål at støtte både indenfor og udenfor Danmarks grænser. Og vi håber, at alle virksomheder vil tage et samfundsmæssigt ansvar og tage stilling til hvilke formål, som de brænder for, og måske kan være med til at gøre en forskel for.

For os er støtten det vigtigste, og at den kommer frem og kan gøre en forskel. Så vi skilter ikke nødvendigvis med de formål, vi støtter, men nævner dem i vores årshilsen til vores samarbejdspartnere og håber ad den vej at kunne inspirere til at gøre noget tilsvarende.

Hvordan påvirker jeres engagement i Røde Kors din virksomhed? 
Vi involverer vores medarbejdere i valg af støtte formål. For det betyder noget. Det gør os glade og stolte at kunne give en hjælpende hånd til medmennesker, hvis liv er svært. 
Det går også hånd i hånd med vores værdier, som vi gerne vil efterleve på internt og eksternt: we are dedicated, we care, we are innovative, we deliver.

Billede
Billede