kontainer_image

 

Om Esmark Feriehusudlejning
Esmark Feriehusudlejning er et dansk feriehusudlejningsbureau, der siden 1965 har hjulpet danske og tyske feriegæster med at finde det perfekte feriehus til deres ferie ved Vesterhavet. Med mere end 4.600 feriehuse langs den jyske vestkyst, fra Thorsminde og Søndervig i nord til Blåvand, Fanø og Rømø i syd, kan gæsterne nyde Vesterhavet, naturen og feriebyerne alle årets 12 måneder. 

Esmark har i alt 9 kontorer i hhv. Søndervig, Hvide Sande, Bjerregård, Houstrup, Henne Strand, Vejers Strand, Blåvand og på Fanø og Rømø. 

Hvorfor er Esmark Feriehusudlejning medlem af Røde Kors Erhvervsklub?
Hos Esmark Feriehusudlejning ved vi, hvor vigtigt socialt ansvar er. Vi elsker mennesker, og det er vores drivkraft. Med vores værdier (nærvær, ansvar, passion og fællesskab) har vi helt klare mål for, hvordan vi ønsker at støtte det værdifulde arbejde, som f.eks. Røde Kors gør for mennesker – ikke kun i Danmark, men over hele verden. 

For os er det afgørende at støtte initiativer, der ligesom os har mennesker for øje, og i den forbindelse ønsker vi at støtte det værdifulde arbejde, der bliver gjort i vores lokale og regionale områder. Partnerskabet med Røde Kors er derfor i tråd med de værdier, vi lever efter hver dag hos Esmark. Derfor har vi valgt at støtte Røde Kors’ velgørende formål ved at være en del af deres Erhvervsklub. 

Hvordan kommunikerer Esmark om deres medlemskab?
Hos Esmark fortæller vi vores medlemskab i Røde Kors gennem vores kanaler til både gæster, husejere og ansatte, via sociale medier, på vores hjemmeside, i nyhedsbreve og i vores ’we love’-rapport. 

Hvordan påvirker engagementet i Røde Kors Esmark Feriehusudlejning?
Hos Esmark tror vi på, at vores engagement i socialt ansvar og det at gå foran som et godt eksempel er med til at styre vores virksomhed i en positiv retning. Når vi bidrager til at gøre verden til et bedre sted og gøre en forskel for mennesker, oplever vi stolthed og glæde blandt vores medarbejdere, hvilket er med til at styrke de værdier, der allerede kendetegner vores virksomhed. Samtidig er vi glade for, at vi kan fortælle og vise overfor gæster, husejere og samarbejdspartnere, at vi tager ansvar for den verden, vi alle lever i, og som vi ønsker at bevare.

Billede