Om "Alle vores børn" indsamlingen

Indsamlingen ’Alle vores børn’ er et samarbejde mellem Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2 til fordel for udsatte børn og deres familier i Danmark. Vi ønsker at stå sammen med danskerne om at invitere alle vores børn ind i fællesskabet. 

Penge ikon


Hvad går pengene til? 

Pengene fra indsamlingsprogrammet går til indsatser, der er målrettet udsatte børn og deres familier. Det samlede beløb fordeles mellem 7 forskellige områder, der dækker over en række af de aktiviteter, Røde Kors og Fodboldfonden har for udsatte børn og familier i Danmark.

Spørgsmål ikon


Q&A

Røde Kors' familieindsatser

Røde Kors arbejder for at styrke børns trivsel og skabe bæredygtige forandringer i udsatte familiers liv gennem en frivillig og medmenneskelig støtte.

Det gør vi med vores familie-, integrations- og beskæftigelsesrettede aktiviteter, og gennem julehjælp og økonomisk støtte til fritidsaktiviteter og sociale begivenheder i børns liv.

Læs mere om vores familieaktiviteter her

Fodboldfondens arbejde

Fodboldfonden afvikler løbende hyggelige og sociale landsdækkende arrangementer og oplevelser for udsatte børn i Danmark.

Til et arrangement hos Fodboldfonden får børnene mulighed for at mødes på lige vilkår og skabe venskaber baseret på glædesfyldte oplevelser og godt humør. Fælles for alle arrangementer, er ønsket om at fremme følelsen hos det enkelte barn; at være inkluderet, ligesom alle fortjener en positiv oplevelse.

Læs mere om Fodboldfonden her

Røde Kors

Generelle henvendelser
Mette Pind Jørum
E-mail: mejor@rodekors.dk

Virksomheder og fonde
E-mail: allevoresborn@rodekors.dk

 

Dansk Boldspil-Union

DBU Allé 1,
2605 Brøndby

E-mail: DBU@DBU.dk
Telefon: 4326 2222

 

Fodboldfonden

c/o We Share Grow
Østerfælled Torv 3,
2100 København Ø

E-mail:
 info@fodboldfonden.dk
Telefon: 3132 0287

TV 2 Danmark A/S

Rugaardsvej 25,
5100 Odense

E-mail: tv2@tv2.dk
Telefon: 6591 9191