Bliv frivillig 

Som frivillig er du med til at støtte en kvinde i at skabe en god hverdag for sig selv og sine børn (hvis hun har børn). Det kan enten foregå gennem ugentlige telefonsamtaler eller ved at I mødes fysisk to til tre gange om måneden.

2.000 kvinder flytter hvert år på krisecenter på grund af vold i familien. Halvdelen af kvinderne har børn med. Når de forlader krisecenteret, står kvinderne overfor at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine børn. Det er ofte en meget vanskelig opgave. 

 

Hvis du er arkitekt, kan du også hjælpe gennem en særlig indretningsstøtte i projektet fra Bolig til Hjem.

Frivillig i Qnet       

Frivillig i Fra Bolig til Hjem

Her kan du se en kort film om Qnet

Video om qnet

Qnet - Bliv frivillig og støt en kvinde videre efter vold

2.000 kvinder flytter hvert år på krisecenter på grund af vold i familien. Halvdelen af kvinderne har børn med. Når de forlader krisecenteret, står kvinderne overfor at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine børn. Det er ofte en meget vanskelig opgave. Både kvinder og børn er fortsat prægede af den vold, de har været udsat for, og det kan være svært at overskue hverdagen og den nye livssituation. Mange kommer til at bo i et nyt lokalmiljø og har måske kun lidt kontakt med venner og familie. De står meget alene og har behov for netværk og nærvær.

 

Fortæl mig mere om at blive frivillig

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online
(Vælg en af de adresser, som bliver foreslået i dropdown-menuen)

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at Røde Kors må behandle mine oplysninger, så længe de er relevante for arbejdet med at matche mig med en frivilligaktivitet. Mine oplysninger må deles med den relevante medarbejder eller frivillige i Røde Kors og jeg må kontaktes mhp. at følge op på min oplevelse med at melde mig som frivillig i Røde Kors.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til blivfrivillig@rodekors.dk