Bliv frivillig i Qnet

2.000 kvinder flytter hvert år på krisecenter på grund af vold i familien. Halvdelen af kvinderne har børn med. Når de forlader krisecenteret, står kvinderne overfor at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine børn. Det er ofte en meget vanskelig opgave. 

Som frivillig er du med til at støtte en kvinde i at skabe en god hverdag for sig selv og sine børn (hvis hun har børn). Det kan enten foregå gennem ugentlige telefonsamtaler eller ved at I mødes fysisk to til tre gange om måneden.

Hvis du er arkitekt, kan du hjælpe udsatte kvinder gennem projektet fra Bolig til Hjem.

Frivillig i Qnet             Q-ven over telefonen

Video om qnet

Qnet - Bliv frivillig og støt en kvinde videre efter vold

2.000 kvinder flytter hvert år på krisecenter på grund af vold i familien. Halvdelen af kvinderne har børn med. Når de forlader krisecenteret, står kvinderne overfor at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine børn. Det er ofte en meget vanskelig opgave. Både kvinder og børn er fortsat prægede af den vold, de har været udsat for, og det kan være svært at overskue hverdagen og den nye livssituation. Mange kommer til at bo i et nyt lokalmiljø og har måske kun lidt kontakt med venner og familie. De står meget alene og har behov for netværk og nærvær.

 

Find din lokale kontaktperson på kortet

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Bliv Q-ven over telefonen 

Det kan have en stor betydning, at en person ringer en gang om ugen. Især når man er i krise, har et lille netværk og skal starte forfra. En person som lytter, møder en med anerkendelse og en som man kan dele op- og nedture med.

 

Skriv til os 

Har du lyst til at hjælpe? Vil du være en god, lyttende og rolig støtte over telefonen? 

Navn
Postnummer

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.