Qnet - netværk for dig der har været udsat for vold

Qnet er til dig, der har været udsat for vold og gerne vil have et netværk og støtte i tiden efter volden. Netværket er også for dine børn. Det kan være vanskeligt at finde fodfæste i livet igen efter et brud med et voldeligt forhold. I Qnet skaber vi netværk, ro og trygge rammer for dig, der enten har boet på krisecenter eller er kommet ud af volden på anden måde.

 

Hvad laver vi i Qnet?

I Qnet kan du blive matchet med en kvindelig frivillig fra Røde Kors. I kan mødes 2-3 gange om måneden, hvor I kan drikke kaffe og tale sammen om stort og småt. Den frivillige kan også hjælpe dig med praktiske opgaver i dit hjem, tage med dig til møder i kommunen eller være din støtte andre steder, hvor du har brug for det. Det er op til jer, hvordan I bruger jeres tid. Den frivillige giver dig en hjælpende hånd som en god ven.

I Qnet har du også mulighed for at møde andre kvinder, børn og frivillige. Til fællesaktiviteterne i Qnet mødes kvinder, børn og frivillige i det lokale Qnet og spiser sammen, tager på udflugter eller laver andet i fællesskab. Her er der rig mulighed for hygge, snak og samvær med andre, som også er i gang med at skabe et godt liv uden vold. Sammen styrker vi hinanden og skaber gode, fælles oplevelser.

Hvem er de frivillige?

Frivillige i Qnet er både unge, ældre, studerende, pensionerede og kvinder i mange forskellige erhverv. Fælles for dem alle er, at det er kvinder med overskud og lyst til at hjælpe andre kvinder. Alle frivillige har tavshedspligt.

Find en afdeling nær dig

Find et Qnet nær dig

På kortet ovenfor kan du se, om der er et Qnet i nærheden af, hvor du bor. Her finder du også kontaktoplysningerne på den frivillige aktivitetsleder. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 21 19 86 52, eller skrive en mail til qnet@rodekors.dk for at høre mere om Qnet.

Hvis ikke der er et Qnet nær dig, så kan du få en Q-ven over telefonen.

Læs mere om Q-venner her