Qnet - netværk for dig der har været udsat for vold

Savner du en at tale med? Eller en at følges med til møder hos kommunen? Qnet og Qcafé er et netværk for dig, der har været udsat for vold i en nær relation. Qnet er også for dine børn.

Find en afdeling nær dig

I Qnet og Qcafé har du mulighed for at møde andre kvinder, som står i samme situation som dig. Vi laver mange forskellige aktiviteter. Det kan fx være fællesspisning, foredrag, kreative værksteder eller udflugter. Det er gratis at deltage.

De frivillige i Qnet og Qcafé er både yngre, ældre, studerende og kvinder i mange forskellige erhverv. Fælles for dem alle er, at de har overskud og lyst til at hjælpe andre kvinder, og de har tavshedspligt.

En-til-en støtte

I Qnet har du mulighed for at blive tilknyttet en kvindelig frivillig fra Røde Kors, som cirka en gang om ugen mødes med dig i dit hjem, på café eller et andet sted du foretrækker. I kan fx hjælpes ad med praktiske opgaver i dit hjem, følges til møder på kommunen eller andre steder, hvor du har brug for det, eller I kan snakke om stort og småt. Mulighederne er mange, og det er op til jer, hvordan I bruger jeres tid.

Find Qnet og Qcafé nær dig

Der findes ca. 20 Qnet/Qcaféer rundt om i landet. På kortet ovenfor kan du se, om der er et Qnet eller en Qcafé i nærheden af, hvor du bor. Her finder du også kontaktoplysningerne på den frivillige aktivitetsleder. 

Kan du ikke finde et Qnet eller en Qcafé nær dig. Eller vil du gerne vide mere om, hvad et Qnet er, så kontakt Mia Falconer i Røde Kors på 21198652 eller skrive til Qnet@rodekors.dk

Qnet arbejder også internationalt

Qnet i Danmark samarbejder de næste år med Røde Kors i Bulgarien, Ungarn og Rumænien om at starte Qnet. Samarbejdet tager udgangspunkt i Qnets 15 års erfaring i Danmark. Du kan høre mere om Qnets internationale samarbejde ved at skrive til Maria Stetter Rubin på marub@rodekors.dk

Det internationale samarbejde er samfinansieret af den Europæiske Union under programmet Rights, Equality and Citizenship (REC) Programme.

Qnet og Qcafé støttes af Rådet For Offerfonden.