Masai og Røde Kors går sammen om at give glæden videre

Masai samarbejder med Røde Kors om genbrug frem for recycling ved at lade kunderne aflevere deres brugte Masai-tøj til genbrug og sælge unika-smykker af overskydende stof fra tøjproduktionen

Genbrug er vigtigt for Masai og Røde Kors. Både fordi vi sparer på verdens ressourcer, når vi genbruger, og fordi genbrug giver glæden videre fra sælger til køber og til verdens udsatte gennem Røde Kors’ genbrugsbutikker.

Der tales meget om brug-og-smid-væk indenfor mode, og hos Masai mener vi, at genbrug er bedre end recycling. Vi har fået kendskab til at en lang række kunder har et stort fællesskab omkring Masai. Vi tror på at vores CSR-initiativer skal tage udgangspunkt i Masai, og derfor indleder vi nu et samarbejde med Røde Kors, som netop tager udgangspunkt i vores holdbare design og gode kvaliteter,” forklarer CEO hos Masai, Sune Bjerregaard.

Det nye samarbejde mellem Masai og Røde Kors, som går under overskriften Giv Glæden Videre, skal opfordre kunder hos Masai til at aflevere deres brugte Masai-tøj tilbage til butikkerne hvorefter det vil blive solgt i Røde Kors’ genbrugsbutikker, så nye kunder kan få glæde af tøjet. For hver pose tøj, man afleverer hos Masai, får man en rabatkode, som kan bruges på det næste køb i Masais butikker.

Som en del af samarbejdet producerer Masai også en ny linje af smukke unika-halskæder af overskydende stof fra tøjproduktionen, så overskydende tekstiler ikke går til spilde. Overskuddet fra salget af genbrugstøjet samt halskæderne går til Røde Kors’ arbejde for medmenneskelighed verden over. Samarbejdet med Røde Kors indebærer desuden en fast årlig donation til Røde Kors’ sociale og humanitære indsats.

Mor til mor

Ingen mor skal stå helt alene. Derfor er Masai gået sammen med Røde Kors om at støtte mødre, som har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Læs mere og vær med til at støtte verdens mødre her.