Julehjælp til udsatte børnefamilier i Danmark

Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe og burger-kæden McDonald’s er gået sammen om at støtte Røde Kors’ program for udsatte børnefamilier, der ikke selv har råd til at holde jul.
 

Røde Kors x McDonalds


Juletiden er svær for mange tusind udsatte børnefamilier i Danmark. Der er ganske enkelt ikke råd til julemiddagen og gaver til børnene. For familierne er hverdagen i forvejen præget af store bekymringer og ensomhed. Det kan være svært at bære, at skulle se frem til en juleaften uden gaver til børnene og god mad.

Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe og burger-kæden McDonald’s har sat sig for at hjælpe rigtig mange udsatte børnefamilier til at få en helt almindelig god jul:

”Som ambassadør for Røde Kors klub 10 vil jeg gerne være med til at støtte de familier og hjælpe til, at de også får en god jul. I år har jeg inviteret McDonald’s Danmark til at hjælpe mig med det. McDonald’s er hver dag i kontakt med rigtig mange danskere i deres 87 restauranter landet over. Netop denne kontakt vil jeg, som ambassadør for Røde Kors, gerne benytte til at sætte fokus på behovet for julehjælp, så flere udsatte børnefamilier kan holde jul og ikke føler sig alene. Det sker gennem en landsdækkende kampagne fra den 25.  november til 24. december, hvor McDonald’s hjælper mig med indsamlingen til Røde Kors Julehjælp” siger Røde Kors Klub 10 ambassadør Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe.

McDonald’s har på forhånd garanteret kr. 700.000 i minimums donation til Røde Kors’ julehjælp.