Klub 10 fra 2016/2017

Igen brød klub 10 den magiske grænse på 4 mill. kr. i indsamlet beløb på et klub 10 år. Og de kom ikke sovende til det utrolig flotte resultat.

Thumbnail

Tommy Ahlers, Jakob Jønck og Søren Kristensen fik stablet to virkelig succesfulde iværksætter konferencer sammen Go Red 1 + 2, med i alt mere end 1200 deltagere, og indlæg fra Danmarks absolutte topelite af iværksættere. Søren og Athenas arrangerer desuden fælles foredrag med Christian Bitz og Chris Macdonald. Birgit Aaby holdt en serie foredrag rundt i landet. Kenn Husted solgte dejlige vine på  sine spisesteder. Mikkel  Westfall holdt fest og designauktion samt sendte Årstidernes kundejulegaver til Røde Kors i stedet. Andreas og Signe designede T-shirt og regntøj samt afholdte lagersalg. Henriette afholdte særdeles velbesøgte lagersalg hos Scan Horse, Jakob Algreen-Ussing udviklede et indsamlingsprojekt sammen  med Røde Kors.  Konrad Kierklo og miinto.dk tog hovedsponsoratet på Røde Kors kampagnen Smid Tøjet samt søsatte en donationsmulighed på miinto.dk,  der indsamler 50-75.000 pr. måned.

Fredag den 30. juni 2017 sagde vi farvel og tak til den nu afgåede Klub 10. Men vi slipper dem heldigvis ikke helt, for de bliver istedet en del af Klub 100, der består af et stort korps af Røde Kors-ambassadører.

Der blev også budt velkommen til den nye Klub 10, der igennem det næste år skal arbejde for at samle penge ind, så vi kan fortsætte med at hjælpe sårbare og udsatte mennesker.

Klub 10 2016/2017 bestod af: