Smid Tøjet, mand!

Gør som Hashim og donér dit aflagte tøj til Røde Kors. Så forvandler vi dit gamle tøj til hjælp til mennesker, der virkelig har brug for det både herhjemme i Danmark og resten af verden.  

Fra tøj til hjælp

Alt tøj doneret til os gennemgår en grundig sortering. Vi sørger for, at alt bliver genbrugt, så det bliver til mest mulig hjælp! Det gode og brugbare tøj bliver enten solgt i vores butikker eller solgt videre til genanvendelse. Læs mere om Fakta om genbrug.

Her kan du smide tøjet

Vi er sociale! Er du?

Følg os på Instagram @rodekorsgenbrug

Når du følger @rodekorsgenbrug på instagram, får du de nyeste trends og varer i vores butikker, direkte i din instafeed.  Brug desuden gerne: #rødekorsgenbrug #delditfund #preloved #genbrug #genbrugsguld #genbrugsfund #godstil m.fl., når du selv har gjort et fund i en af vores butikker. 

Følg os på Facebook Røde Kors Genbrug

Når du følger os på Facebook holder vi dig opdateret på emner indenfor genbrug, bæredygtighed og miljø. Læs mere om Røde Kors Genbrug på sociale medier.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Som frivillig i en Røde Kors Butik bliver du en del af et hyggeligt fællesskab, hvor der altid er tid til en kop kaffe og en snak.

Du er samtidig med til at skaffe penge til hjælpearbejdet. Din tid betyder en verden til forskel for de mennesker, vi hjælper både herhjemme i Danmark og ude i verden.

Vi har brug for alle slags frivillige

  • De stærke, der kan hente møbler og boligtilbehør i vores lastbil
  • De servicemindede, der kan lide at betjene kunder
  • De strukturerede, der kan lide at holde orden på et lager
  • De modeinteresserede, der elsker genbrugstøj- og ting og som kan hjælpe i sorteringen med at finde guldet blandt alt skramlet.