Mit navn er Katrine Christiansen og jeg elsker genbrug.

I samarbejde med Røde Kors vil jeg inspirere til, hvordan genbrug kan blive en del af dit hjem og din indretning på en nem og overkommelig måde. Genbrug er for mig den bedste måde at forny hjemmet på – det er unikt, det er billigt og det er bæredygtigt.

Følg Katrines genbrug og krea-liv på Instagram @katrine_christiansen

November er måneden, hvor alt gøres klar til årets sidste måned: julepynten findes så småt frem, juledekorationerne kreeres, adventskransen bindes, julekalenderen findes frem og adventsgaverne pakkes ind. Alt sammen skal vi selvfølgelig også – med genbrug!

ADVENTSKALENDER

Jeg har fundet forskellige adventspakker frem hos Røde Kors. Du kan finde så utrolig mange dejlige gaver hos Røde Kors til en hver smag! Jeg har fundet gaver til lidt forskellige adventskalendere så der er forskellig inspiration til hele familien.

advent

Forkæl din mor eller bedstemor med en dejlig sweater, en tekande og en masse dejlig te i en sød lille dåse.

advent

Skal du forkæle de mindste i familien, er der også en masse at komme efter hos Røde Kors til gode priser.

advent

Når adventspakkerne er fundet skal de selvfølgelig pakkes ind! Jeg selv, er typen, der altid gemmer gaveindpakning fra fødselsdage og tidligere julegaver. Jeg elsker, at have en masse forskelligt indpakningspapir at vælge i mellem, så hver gave kan blive pakket helt unikt og fint ind. Derfor er nogle af adventspakkerne altså pakket ind i genbrugspapir og –bånd. Jeg har blandt andet pyntet med julekugler fra Røde Kors, hvorpå jeg skriver tal på, når de hænges på træet.

Jeg fandt det fineste røde stof hos Røde Kors Fælledvej – det mindede mig med det samme om jul! Jeg har pakket nogle af mine adventspakker ind i det røde stof sammen med en snor, som jeg også fandt i samme butik.

advent

Adventspakkerne skal jo altid stå og friste lidt hele december – derfor er det også en god idé, at opbevare pakkerne på en fin måde! Jeg har lavet et lille ”juletræ” hvorpå adventspakkerne kan hænge og pynte – og ikke mindst friste indtil pakkerne må åbnes. Juletræerne er trekanter skåret i en mdf-plade. Det ene juletræ har jeg pakket ind i julet stof, fundet i Røde Kors. Jeg har hæftet stoffet på bagsiden med en klipsemaskine.

advent

Det andet tre har jeg malet og pyntet med krymmel. Jeg har brugt trælim til at klistre kagekrymmel fast med. Du kunne også have malet julepynt og julelys på træet. Når juletræet er malet, skrues små kroge i, som adventspakkerne kan hænge i. Hvis du har lyst, kan du skrue ekstra kroge i til ekstra julepynt.

advent

Nu er det bare om at hænge de indpakkede adventspakker på det færdige juletræ.