Stil

I Røde Kors 236 genbrugsbutikker kan du gøre en masse fund indenfor genbrug og vintage!

Hvert år sorterer Røde Kors over 7.000 tons tøj, som kommer ind via butikkerne, samt de blå genbrugscontainere landet over. I Røde Kors Butik finder du både det nye tøj, der aldrig rigtig blev brugt, og det gamle tøj, hvor hver en tråd rummer en historie.

I mange af butikkerne gemmer der sig også smukke og finurlige ting til din bolig, lige fra små bolig accessories til større møbler. Der er ting klar til brug, og der er ting, hvor kun din egen DIY kreativitet sætter grænserne.

I dette års Stil kampagne, har vi fået hjælp af en lang række artister der har stylet og fotograferet kendte personligheder - i genbrugsfund!  God fornøjelse!

Behind the scenes billeder, fra dette års kampagne.

Inspiration til god stil

Vi håber, at magasinerne kan inspirere dig til at lede i vores gemmer for at sammensætte unikke sæt, der passer lige ind i dit personlige udtryk. Få meget mere inspiration på Røde Kors’ Instagram: @rodekorsgenbrug. Hver gang der bliver sendt et stykke genbrugsguld henover disken, kan vi omsætte pengene til at hjælpe mennesker i nød – både i Danmark og ude i verden. Det er god stil!
 

God fornøjelse med dette års kampange, og held og lykke med jagten på dit næste genbrugsfund. Du kan se mere god stil på Røde Kors Genbrugs’ instagram her.

Stil er for både for mænd og kvinder

Igen i år har vi været så heldige, at flere kendisser har ladet sig styles til God Stil kampagne med en masse fine genbrugsfund. Dette års medvirkerne er Mette Lindberg, Sarah-Sofie Boussnina, Helena Christensen og Niece Sarah-Sofie Sonne samt Claes Bang. Der vil derfor være en masse inspiration at hente i magasinerne for både mænd og kvinder.

Fotograf: Mattias Edwall, Mads Teglers, Helena Cristensen og Kristina Demant

Se dette års kampangeren, samt dem fra de tidligere år

1:02 minutes Stil 2015: Medina
0:59 minutes Stil 2014: Oh Land

Red Cross near you

Gift Card image
Gavekort