Mærketøj med god samvittighed

Emma Clara er 18 år og går i gymnasiet: I sin fritid elsker hun at gå på opdagelse i genbrugsbutikker og finde unikt tøj med historie og få god samvittighed. Med en blanding af nyt og vintage beskriver hun sin stil som personlig og eksperimenterende.

Emma Claras passion for genbrug startede allerede da hun var lille, og hendes mor tog hende med på loppemarkeder. Siden er hun blevet en haj til at gøre unikke fund i genbrugsbutikker, som hun mixer med nye trends. Når hun ikke har travlt med at studere, arbejder Emma Clara som fashion scout for Røde Kors, hvor hun finder gode outfits i Røde Kors butikkerne og poster dem, så andre kan få inspiration til at shoppe genbrug.

”Genbrug er fedt, fordi det ikke bare er det som alle går i. Man kan virkelig finde nogle gode ting som er unikke, og som der ikke findes mange stykker af”, siger hun.

Emma Clara kigger altid efter de dyre mærker og det, der er helt vintage. Hendes bedste fund er da også et par hvide bukser fra MaxMara til 130,-.

For Emma Clara er det bedste ved genbrug, at man kan finde mærketøj i god kvalitet og til billige penge, samtidig med at man støtter et godt formål.

Thumbnail
Thumbnail

Billede 1: Ternet sæt fundet i Røde Kors butikken i Birkerød til 249 kr.
Billede 2: Skjorte og forårsfornemmesler. Fundet i Røde Kors i Værløse til 45 kr.